Hej!
Mitt namn är Amina Johansson. Jag är 25år och har en dotter som är 9år. Vi bor i en lägenhet i Luleå och trivs jätte bra. I Luleå har jag större delen av min familj. Jag är mellanbarn på 4 syskon. Min mamma kommer från Tanzania och min pappa var finsk/svensk.

Min blogg/dagbok kommer mestadels att handla om träning och min utveckling.

Jag har tränat och varit aktiv på olika sätt hela livet. Jag började med Aerobic, tagit danskurser och jag har spelat fotboll och basket. Jag har alltid älskat att röra på mig och mår som bäst när jag får göra det. Skaffade ett gymkort för kanske 5år sedan började få igång träningen igen men då hamna jag i ett dåligt förhållande som gjorde att jag inte hade motivationen att träna speciellt mycket på 3år.

Under det senaste halvåret har jag jobbat mycket på mig själv, hittat tillbaka till mig och det som gör mig lycklig och en del av det är träningen. Att få utmana och utvecklas hela tiden, lära sig nya saker om sin kropp och knopp. Träning handlar inte bara om muskler, det handlar även om disciplin, beslutsamhet, motivation och att aldrig tappa huvudet. Träningen är min livsstil!

Jag vet inte om andra som tränar känner som jag men när jag väl är igång med ett träningspass, mitt uppe i flåset då är jag ett med min kropp, mitt huvud och mina känslor. Jag försvinner nästan in i något helt annat som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Och jag tror att det är just den känslan som gör att jag orkar att träna i princip varje dag.

Jag tänkte att det här första inlägger får vara lite smått och gott om mig och det jag älskar. Jag har ingen aning om hur jag kommer att lägga upp den här bloggen men det löser sig säkert med tiden.

Om ni vill se mer av mig kan ni alltid besöka min instagram @aminajesikajohansson jag tror att det var allt från mig idag. Hoppas att jag väckt ett litet intresse i dig och att du vill fortsätta att följa med mig på min resa. I nästa inlägg kanske jag kan berätta vad jag uppnått hittills med träningen och vad mitt nästa mål är.

Tack för att du läste. Kram!

Likes

Comments