Om livet bara kunde stanna, för en sekund.
Så skulle jag aldrig lämna de stunder jag hade med dig, med er. Med hela familjen, tillsammans.
För det är inte förens nu som jag förstår hur lycklig jag var.

Jag saknar er, jättemycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad händer?
Jag daltar, fram o tillbaka, ryck upp dig för i h*lvete.
Men..
Jag kan inte.
Jag vill bara kunna somna på kvällarna, utan allt detta skit som alltid ska börja. Min hjärna blir som en discoscen utan glädje, bara kaos.
Imorgon ska jag iväg o prata med nån, men gissar på att "daytime me" kommer säga att allting är prima perfekt👌
Medans både du och jag vet att så inte är fallet...
Jag saknar min bästa vän, så mycket. Att ha nån som bara finns där för en närsomhelst, oavsett om denne har planer så försvinner de bara för din skull.

Jag känner mig bara så jävla ensam.

Likes

Comments

Klockan har slagit midnatt, det är väl meningen att jag som ska upp imorgon egentligen ska sova. Men som vanligt håller tankarna mig vaken. Inatt är en sådan natt som allting går fel, helgen har varit bra, jag har fått träffa mina vänner o pojkvän såklart. Men just ikväll är jag helt ensam.

Det är ironiskt att fönstret över mitt huvud inte längre går att stänga, pga fukten i somras då jag råkade lämna det öppet för länge, det är helt öppet för alla som vill komma in o hålla mig sällskap. Men det är aldrig någon som kommer. Kanske är jag dålig på att bjuda in människor, men samtidigt vill jag inte ha folk här när jag känner mig så dum som jag gör inatt. Rädd för mig själv på något underligt vänster.

Imorgon bär det av mot AF, någonting som jag i början tyckte var helt okej, men som jag vid senare eftertanke inte alls tycker är okej. Ofullständig informering har lett till att jag imorgon måste ta mig upp ur sängen, åka in och fråga vafan de är de menar med detta mejl. Detta mejl som fått mig nedstämd ikväll, satt mig i skär panik. Bara för att jag inte blivit informerad bättre. Undrar ibland om vad för underliga diagnoser man har för sig eller om det bara är gamla hederliga jag som blivit galen. Jo, lite galen är jag nog alltid...

Likes

Comments

Jag måste ändå medge att jag är en känslosam person. Jag sätter upp en liten fasad eftersom mitt förflutna har sagt till mig att jag måste göra det. Och hur många gånger jag än säger åt mig själv, gråt inte, det är så töntigt att gråta för, så är det inte så. O jag kan inte bara sluta upp...
Nu ligger jag som vanligt på golvet, på mina två madrasser, vilket jag valt själv, då jag har min "riktiga" säng bredvid mig. O jag blir tittad på av en söt kattkudde jag köpte för ett tag sen. Just för att jag visste att inatt skulle bli tufft.
Det är något visst med söndagar.. vi går inte riktigt hand i hand ännu, då för mig söndagar alltid handlat om hejdå, vi ses på fredag igen!
Jag saknar min underbara pojkvän, vi har blivit så sammansvetsade, så jag inte vet vart jag ska ta vägen utan honom. Det är som att min kropp letar efter honom när sinnet vet att han är hemma hos sig.
Jag blir galen på mig själv ikväll, just för att jag inte kan sluta tänka, jag kan bara inte. Mitt hjärnkontor står helt öppet för alla tankar vilket kontrollfreaket i min hjärna ogillar starkt.

Likes

Comments

Jag vaknade nyss, svettig, kall o ensam. Kände mig iaktagen av någonting som förmodligen inte är där, men som känns så verkligt... Jag fick en ångestattack, tur är väl det att dörren var stängd för annars skulle jag väckt alla i huset.
Det värsta är att det som triggade min ångest var att jag inte har koll på vart mina fina balörhängen är.
Ligger här o darrar som ett asplöv, vill inte vara ensam längre. Vill känna mig behövd o trygg. Avskyr att sova ensam, kan inte sova ensam...
Jag skrämmer mig själv så otroligt mycket, det är rent utav sjukt. Usch för att vara ensam, Usch för att få dessa känslorna och Usch för att vara jag.
För just nu är jag inte okej.

Likes

Comments