Mjölkchokladbollar

Lill-lördag och vad passar väl bättre då än ett mumsigt recept på krämiga MJÖLKCHOKLADBOLLAR. Istället för kakao har jag tillsatt smält mjölkchoklad och det blir så mycket krämigare och godare. De är dessutom glutenfria och en gnutta beroendeframkallande. Hoppas det ska smaka - trevlig kväll!

Ingredienser - ca 12 bollar
100 g rumsvarmt smör

1 dl strösocker

100 g mjölkchoklad

3 dl glutenfritt havremjöl

1 dl kokosflingor

1 krm salt

Garnering

Kokosflingor


Gör så här

Smält chokladen & rör ihop tillsammans med smöret. Tillsätt resten av ingredienserna & rör om till en slät smet. Låt smeten stå i kyl i ca 40 min. Då blir det enklare att forma till bollar. Rulla bollarna i kokosflingor. Klart för servering!


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Farligt goda 😊
nouw.com/itismadeby
Ameliealmen
Ameliealmen,
StarOfUsA
StarOfUsA,
Det där måste jag testa!! 😍😍
nouw.com/starofusa
Ameliealmen
Ameliealmen,
Tycker jag verkligen 😍
nouw.com/ameliealmen