​I ett samarbete med Smakbox.

Här i Skövde blåser det som bara den, det är till och med klass 1 varning här i västra götaland. Det känns som att bo i Kalmar igen, där blåste det konstant året runt men det var mysigt ändå. I dag blir det en slappedag i soffan, redigering av kommande recept och återhämtning efter några dagars sjuklighet. 

Det här receptet är framtaget i ett samarbete med Smakbox, som jag är smakinspiratör för. Vid varje utskick från Smakbox väntar en stor låda med spännande nyheter eller gamla godingar. Den här gången gömde det sig bland annat Marabous variant på Kexchoklad. Min tanke var direkt att det skulle bakas brownie med dem och precis så blev det. Mumsiga brownies med en gömma av kexchoklad. Det här receptet bara måste ni testa!

Receptet finner ni nedan. 


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

Förra året vann jag Matbloggspriset i kategorin ”Bästa Bak- och Dessertblogg 2018”. Jag kan fortfarande inte sätta ord på hur lycklig jag blev och fortfarande är efter att ha fått ta emot det fina priset. Att få så mycket fin respons av er ALLA som följer mig här på bloggen och på Instagram (@ameliesrecept) gör mig alldeles varm i hjärtat. Tack till er!

Jag önskar att DU kunde ägna dig en minut och nominera mig i Matbloggsprisets kategori ”Folkets Val 2019”. Det vore en ära att få DIN röst. Tack på förhand! 💛

Rösta här: NOMINERA HÄR


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

Nu i veckan testade jag att baka med zucchini som jag har hört så gott om att ha i bakverk. Det är verkligen riktigt gott och kakan blir så saftig utan någon eftersmak av zucchini. Det påminner om morotskaka i konsistensen och får man till den rätta tonen med kanel och kardemumma blir det magiskt gott. Jag bakade en liten tårta med tre lager färskostglasyr, precis samma glasyr som är vanlig till morotskaka. Om det är något ni ska baka i helgen är det den här zucchinikakan!

Receptet finner ni nedan.


/ Amélie

  • Fika

Gillar

Kommentarer