Sådär, nu är jag på plats. Eller ja kom hit runt fyra sedan har vi bara tagit det lugnt, ätit och varit ute på vår lilla kvällstur med båten. Lyckades även ta en hel hög med bilder som ni får ta del av i lite olika inlägg.

Blir nog sängen ganska snart för mig, då jag och pappa ska upp tidigt och se soluppgången vid sisådär halv 5.
Kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känns som det är det enda jag gör just nu, packar upp och packar ner o.s.v o.s.v. Men nu är jag i alla fall snart klar, har bara datorn och kameran kvar. Sen ska jag, med hjälp av mamma ofc, ta mig ner till Loftahammar och möta upp pappa och min bror och sedan äntligen åka ut till ön. Ska bli så skönt att få komma ut dit igen och bara få slappa och sola.

P.g.a bild brist så får ni samma bild som headern
Kram!

Likes

Comments

Suttit och lyssnat på några avsnitt av denna podd, och jag fullkomligt älskar den!
Den görs av Lisa Anckarman, Madeleine Bitici, Kissie och Caroline Roxy. Alla stora på diverse sociala medier, så som bloggar, instagram osv.
De pratar mycket om näthat men även om hur de blir bemöta på nätet som en mer "officiel" person. Om hur viktigt det är att försöka stoppa näthatet.
skapaskillnad.nu är inte bara en podd utan även en plattform där man kan läsa, ställa frågor och hjälpa till att stå upp mot näthatet.

Hur i like radio förklarar poden:
"Hör när tjejerna själva berättar vilka kommentarer dom får om dagarna och vad gör du när någon skriver att dom önskar livet av dig? Skapa skillnad är ett non profit-projekt med syfte att informera om näthat och förändra klimatet på sociala medier. Bakom projektet står Nordens största nätverk inom sociala medier med över 54 000 medlemmar. Producent Robin Calmegård. Executive Producent Therése Modig"

Hur de själva beskriver projektet:
"Vi har som mål att unga ska må bättre i djungeln av sociala medier. Vi vill skapa aktivitet med positiva texter, att vi alla tillsammans agerar vid kränkande kommentarer"

Podden finns att lyssna på på I Like Radio.
skapaskillnad.nu kan ni läsa mer och skriva under på att ni tar ställning mot näthat.

Likes

Comments

Sitter just nu på tåget på väg till Norrgöping för att sedan åka vidare till Stockholm. Ska nämligen till DH Stockgolm med pappa, Isac, Emanuel och en kompis till honom.
Varit i skolan idag för engångs skull men ganska chill och rålig dag så det va  riktigt nice. Är nästan klar med badrummet behövs nog bara en lektion till, men det tar vi nästa vecka.
Två bilder från dagen, bl.a en på mina knäppisar.

Likes

Comments

​Va inne på H&M home och kollade runt och hittade en del mysiga grejer. Är helt kär i ljusstakarna, kommer troligen klicka hem de eller åka till Norrköping en vända. Klicka på bilderna om ni vill komma vidare ;)

Likes

Comments

Hej på er!
Precis gjort lite kvälls juice. Använde våran råsaftscentrifug, som faktiskt är väldigt smidig. Har en nektarin,två äpplen och sen en bit ingefära. Doch va det alldeles för mycket kännde jag nu, men får väl hoppas att det hjälper tillfrisknandet ännu mer 😉
Annars idag har jag inte gjort mycket bara legat i sängen och kollat kläder bara för att fördriva tiden. Går trolign inte till skolan imorgon heller tyvärr.
Men nu ska jag dricka min juice och vänta på att Modus börjar

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Ligger i sängen just nu med huvudvärk och halsont. Lagom kul, men tröstar mig med att kolla runt på nelly.com lite och hittade höstens skor! Skulle passa perfa på mig i höst/vinter till min nya bomberjacka och ett par snygga jeans. 

Likes

Comments

Nu är jag sjuk igen... Va det för typ två veckor sedan också. Så åkte gem igår efter lunch så jag kunde gå till skolan idag bara g
för att jag var tvungen att börja på ett arbete. Inte världens smartaste då jag mår sämre nu, men vad gör man inte för skolan.
Så just nu ligger jag i sängen efter att ha duschat och gjort mig i ordning för kvällen. Blir lite tv tittande nu så får vi se när jag somnar sen.
Godnatt!

Min kännsla igår...

Likes

Comments

Godmorgon!
På väg till le school just nu, får skjuts av min kompis, bästa med att ha kompisar med körkort! Blir en chill dag i skolan hoppa jag sen bara hem. Missar dock hockey premiären idag, vilket suger!
Hörs senare

Likes

Comments

Dessa godingar är på väg hem till mig! 
Båda två från junkyard.se då det va jacka och byxor för 899. Vilket är värt då jag hade tänkt köpa en jacka från Carlings som bara den kostade 899. Så får hoppas att det passar

Likes

Comments

Instagram@ameliasaand