Food

Dagens lunch, kräftsallad en riktig favorit! Nyttigt är det också, ja förutom osten såklart!

Uppe i Umeå igen, känns faktiskt lite vemodigt trots att jag fick väldigt mycket "ledighet" som dock innebar en del plugg men det är ju en annan sak när man får göra plugget på hemmaplan! Men imorgon är det måndag igen och jag har ett seminarium, dock är det inte förrän 14:30 så man har ju en del dötid känner jag, haha. Blir så lätt att man känner att man bara går och väntar på att få åka iväg när man har sena lektioner, men men.

Hade så tur igår i alla fall, mamma och pappa skjutsade upp mig hit så jag kunde stor handla. Blev dyrt vill jag lova, men jag lägger hellre pengar på bra mat, sånt är viktigt för mig! Nu ska jag fortsätta lyssna på podd, sedan göra middag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade en super mysig julafton med min fina, älskade familj. Det slår mig ganska ofta nuförtiden hur otroligt tacksam jag är över dessa människor. Jag tror att speciellt julafton är en sådan dag då jag känner så extremt mycket tacksamhet över mycket, för att det finns så många som skulle ge allt för att få ha det som jag.

Tänk ändå, vad mycket folk stressar och har sig innan jul och så är den dagen över så fort.

Likes

Comments

Hej på er!

Har mått lite halv dåligt idag och känt mig febrig, som tur är så är jag också ledig imorgon vilket behövs. Dagen har spenderats på ett lugnt sätt, vikt lite tvätt, diskat och städat trots att jag inte mått helt hundra. Ska snart göra lite hemma-spa och sedan fixa någon middag! Så himla skönt att vara hemma i sverige igen!

Likes

Comments

Resor

Jag är hemma! Efter två veckor med nya upplevelser och intryck, spännande städer, intressant mat, nya restauranger, människor och minnen att minnas. Vi har gjort allt möjligt under dessa händelserika veckor. Bland annat besökt två olika skolor som var väldigt annorlunda i jämförelse med varandra vilket var så intressant att se. Eleverna hade så många frågor om Sverige och det var spännande att se hur de arbetade i engelska skolor. Finns så mycket jag skulle kunna skriva men som alltid när jag precis kommit hem ifrån en lite större resa brukar jag behöva en stund att ta in alla upplevelser och nya erfarenheter. Jag är i alla fall jätte glad över att jag fick göra denna resa och den kommer betyda mycket för mig i framtiden tror jag.

Det är skönt att vara hemma igen och jag är många erfarenheter rikare och min engelska är rätt ok om jag får säga det själv, efter två veckor i England och boendes med en engelsk värdfamilj!

Likes

Comments

Nu drar jag från Sverige ett tag, resväskan är packad och jag lär komma hem med så många nya erfarenheter och minnen! I´m ready!

Likes

Comments

Det har snöat för fullt de senaste dagarna och det är verkligen super mysigt och man får sån julkänsla i hela kroppen. På måndag reser jag till England med utbildningen och jag är så galet nervös och pirrig på samma gång, vi ska nämligen bo i en engelskfamilj, det kommer nog bli rätt tufft på många vis men också ett äventyr tror jag!

Likes

Comments

Idag var vi på stan en sväng och åt lunch, jätte mysigt! Är lite hängig idag så det blir tidig kväll för mig så jag orkar med morgondagen. Det blir en sväng till Umeå då mina kusiner ville shoppa! Jag har en del saker att inhandla till resan bland annat regnkläder då jag hört att det regnar mycket i England haha!

Annars ska det hinnas med en hel del imorgon så pass mycket att jag måste skriva en lista så jag inte glömmer något hehe!

Likes

Comments