Går inte förklara med ord hur mycket denna tjejen betyder! Så jävla underbar❤️ man kan alltid ha kul med henne och man kan också ha seriösa stunder. Kan lita på henne upp till 110% och jag kommer aldrig svika henne. Utan henne skulle jag inte alls vart den personen som jag är idag. Ni alla borde vara jävligt avundsjuka på att jag har världens bästa vän ❤️


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hur skönt är det inte att komma hem ifrån skolan och kunna göra vad man vill. Inte behöva plugga på något eller så. Älskar det!
Klarade också idrotten för ett E vilket kändes skit bra, dock gick de värre på engelska provet.
Men men. Tryckte iallafall i min en pizza nyss, och ska diska nu. Sen ska jag inte göra någonting vad jag vet.
Dagens idag har iallafall varit jätte bra, och det ska bli riktigt skönt med fredag idag. Sen så har vi ju studiedag på måndag så det blir ju lite längre helg än vanligt. Men jag har dock ingen aning om vad jag ska göra i helgen.
Men ja måste diska nu, hade gött :)


Likes

Comments

Godmorgon. Jag ska gå till skolan alldeles stax och ha idrott första lektionen vilket suger. Håret blir förstört för resten av dagen sen , det skulle varit mycket bättre om vi hade det i slutet av dagen istället. Vi håller på med redskaps serier nu, och jag har fobi för att vara upp och ner , alltså är det inte så många serier jag fått ihop. Har 1 poäng och man ska ha 3. Det är sista lektionen idag och jag vet att jag inte kommer bli godkänd.
Aja fick iallafall reda på att det inte va någon konfa idag , as skönt☺️ gillar inte konfan eftersom att jag inte är nära vän med nån i min grupp. Jag umgås inte så mycket med folket som bor här utan mina vänner bor 20 minuter bort.
Men nu ska jag gå till skolan , hörs sen😉


Likes

Comments

Har inte bloggat idag, vet faktiskt inte varför. Men slänger upp ett snabbt inlägg nu istället om min dag.
Jag va först i skolan som vanligt , var en helt okej dag. Fick reda på att jag klarade matte provet vilket är as gött. Och jag vet att jag inte kommer kunna få högre än E så jag o Sandra satt hela matte lektionen och kolla på jockibois show medans vi typ sov haha, as chill😁
Sen efter skolan kom Ebba till mig en stund och hon gick precis. Så jag ska ta fram kläder tills imorgon nu och sen försöka hinna med att plugga engelska , har ju prov imorgon och jag har inte pluggat ett skit, inte bra alls👎


Likes

Comments

Hade bestämt att när ja kom hem idag från skolan skulle jag duscha och sen sätta mig ner och plugga engelska eftersom att ja ska få mindre att plugga på imorgon då. Men har bara suttit hela kvällen vid mobilen och lyssnat på musik. Så kommer förmodligen inte att bli så mycket plugg idag.
Annars har dagen vart bra. Va as coolt för inatt drömde jag om en kille i skolan som ja knappt tänkt på innan och idag när jag kom till skolan så sa han hej och kolla as mycket och så. Hahah låter kanske lite väl töntigt detta. Men va bara så konstigt att ja helt plösligt drömde om just han sen va de just han som stirra idag. Vilket han aldrig har giort innan.
Aja nu ska jag plocka upp alla kläder jag slängde ut😁


Likes

Comments

Jag har precis fixat i iordning mig och ska bara äta något och sen gå till skolan. Ska ha converse för första gången detta året idag, ska bli skönt och slippa gå med Johnny bulls, det är as ljust och soligt ute nu, love it👌
Idag händer la inget speciellt, ska göra HK provet som jag hoppas att jag klarar, har dock inte pluggat in allt för att jag tröttna , standard!
Sen när jag kommer hem ska jag plugga lite engelska, annars händer inte så mycket.
Men jag bloggar senare i skolan, vi har lång håltimma idag , men annars hörs vi när jag kommer hem.


Likes

Comments

Förlåt ! Bloggade inget igår och inte idag häller, vet inte varför , men jag orkade bara inte.
Men nu sitter jag iallafall och pluggar HK, har prov imorgon och det är väldigt mycket man ska kunna:(
Känns som att vi har prov hela tiden nu, har engelska prov på torsdag som jag vet att jag kommer faila på eftersom att jag inte är så jätte duktigt i engelska. Tror faktiskt att jag kommer sänka mig i alla ämnen jag höjde mig i förra terminen, men det är för mycket så jag orkar inte lägga ner tid på att försöka få ett bra betyg på prov, nöjer mig med E.
Haha oj vad jag kom in i skolsnack nu, tråkigt.
Men nu ska jag fortsätta att plugga, vi hörs;)


Likes

Comments

Vaknade precis och idag mår jag ännu värre än vad jag gjorde igår, förkyld , ont i huvudet , hängning och ont i halsen, usch!
Får se om jag kommer gå till skolan imorgon, det är rätt mycket som behövs göras där imorgon så det skulle vart toppen om jag blir frisk och inte missar massa viktiga saker.
Har nyss ätit frukost iallafall och proppat i mig alvedon , hoppas att de hjälper.
Idag ska ja absolut inte göra någonting ska bara vara hemma och kolla på film, skönt de med ibland.
Är riktigt trött eftersom att jag somnade sent igår och min lillebror väckte mig klockan åtta imorse, hatar det!


Likes

Comments