Heeej,, en full späckad helg! Den har varit super rolig men den har tagit mycket energi så kan inte säga att man var speciellt utvilad när klockan ringde 07.45 imorse.. men det var det värt 😁

I fredags började helgens ärenden med ett flyg till Stockholm. När jag landade var det bara att ta första buss till centralen och ta mig till Nordin light hotell, där jag mötte upp teamet. Sen var det middag möte på en resturang jag inte minns vad den hette hehe.. men det var super gott och ett bra möte då vi pratade om hur morgon dagen skulle se ut, vart vi skulle vara och vad vi strävade efter när det kom till bilderna.

Så kom lördagen, klockan stod på 07.00 , upp och duscha och ta något att äta. 09.00 så satte vi igång med styling av hår kläder och smink, sen var det dags att fota. Vi hade ombyte och smink ändringar ungefär 8 gånger. Där emellan åt vi lite lunch hade några pauser och mycket skratt 😋
Det blev en lång dag men som sagt en mycket rolig dag ! När vi var klar skyndade mamma och jag oss ut och in i bilen för att komma iväg så fått som möjligt för att inte komma hem så sent, vi hade ju runt en 4 timmars bilresa framför oss. Tänkte ta mig ut när jag kom hem och göra nått kul men var alldeles för slut för det dock, så det blev att gå och sova.

Så kom söndagen då stod himlabadet på tur. Min kusin fyllde år för några veckor sedan då hon fick en aktivitetsdag med mig och min syster så hon valde himlabadet.
Vi badade en stund tog lite fika sen åkte vi hem till henne och var med hon mesans resten av hennes familj var ute och på vift en stund. Hon älskar då att göra slime så vi satt nog med de i 2 timmar 😅 sen hjälpte jag henne med engelska glosor vilket gav mig minnen från grund skolan då man hade alla dessa glosor man skulle kunna. Men det var definitivt roligare att hjälpa henne nu när man faktist kan dom 😜

Så.. då har jag nog tagit mig igenom hela helgen för er. Som sagt en full späckad men så rolig helg !
Längtar tills jag får se hur bilderna blir och videon som ska klippas ihop.

Hoppas ni oxå har haft en toppen helg och en mysig måndag så får vi hoppa på en bra vecka oxå! Imr blir det tandläkaren för att borra en tand. Är lite små nervös men det ska nog gå bra!

Kram karm på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Svart och enkelt kanske lite tråkigt men ibland har man sånna dagar oxå, händer mig ofta dock hela garderoben består typ av svart. Det ska bli en ändring för färger blir man ju glad utav!
Eller vad tycker ni ? :)

En riktig MYS dag har det varit! Strosat runt på stan med Moa och Jennifer, suttit och pratat lite under lunchen vi gick och tog på skolan :)

Det blir nog en liten Ica runda och matlagning Innan jag får gå och lägga mig.
Vad ska man äta då ? Ingen aning? 🤔

Hoppas iallafall ni oxå haft en mysig och bra dag!
Så säger jag godnatt redan nu😴

Likes

Comments

Vädret ? Helt uselt! Regn och kallt..

Hoppas att det är bra med er hur som helst, med mig är det jättebra. Jag kom till skolan för ett litet tag sen för att direkt när jag stigit in genom entrén få veta att vi inte har några lektioner idag, typiskt men samtidigt känns det helt okej att vara på skolan för det är mysigt att sitta och prata lite.

Efter skolan idag har jag ingenting planerat men det brukar alltid dyka upp någonting tids nog så vi får se.

Vi hörs senare, byeee!

Likes

Comments

Lite serier och middag innan träningen. Är så taggad på att innebandy säsongen sätter igång igen! Ska bli kul och spela och få tillbaka rutiner. Känner att man har tappat alla dom under sommaren :(

Jag har iallafall haft en toppen dag en så länge, så får jag hoppas på att man gör en toppen träning oxå!

Likes

Comments

Likes

Comments