Nu blir det strax sängen, idag har vi varit en vända i Kalmar då min lillebror skulle klippa sig och sen passade vi på att springa in lite snabbt på Ikea och handla lite julpynt, sen har vi inte gjort allt för mycket förutom ätit mat och Liam somnade gott och mår faktiskt mycket bättre nu ikväll vilket jag är väldigt glad över! Hoppas ni också haft en bra dag. Och vad roligt att så många faktiskt läser bloggen trodde jag faktiskt inte haha.
Godnatt på er nu sitter jag och somnar i soffan nästan.
Kram🌼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det helg igen! Det är ju nästan läskigt hur fort tiden går och att dagarna bara springer iväg, idag blir min älskling 9 månader också!
Nu i helgen så blir det mest bara att ta det lugnt och mysa en massa då Liam är dunder förkyld, hoppas verkligen han kryar på sig snabbt!
Just nu gör vi inte alls för mycket förutom att myser i soffan till barnprogram, uppdaterar lite senare igen.

Kram🌼

Likes

Comments

Har ju renoverat om Liams rum! Här kommer lite bilder men är ju långt ifrån klar och har mycket kvar att göra i lägenheten också, kommer upp lite bilder på lägenheten längre fram🌼
Tyvärr så var det ju en brunaktig färg på ena väggen i hans rum när vi flyttade in men det ändrade jag snabbt!
Så här är lite före och efter bilder på hur det ser ut nu. ❤️
Slänger in en bild på hans nya mössa också som jag själv sydde när vi var på öppna förskolan.

Likes

Comments

Hej!
Nu var det dags att börja blogga igen, ska försöka uppdatera varje dag så att ni får följa med i vår vardag!
Hoppas det fortfarande finns några läsare kvar!😅

Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket förutom att städat, varit på möte, sen åkte jag&Liam hem till min pappa i fina Högsby och så ska vi stanna här över helgen, supermysigt!
Hoppas ni har haft en bra dag❤️

Likes

Comments

det var längesen jag uppdaterade, hänt mycket på senaste tiden Men men nu är det jul och jag går in i vecka 32 på torsdag !
idag har vi slappesöndag, åkte till min pappa i Småland i fredags och ska vara här till efter jul :). uppdaterar med lite nya bilder också!
kram🌸

Likes

Comments