Tjenare! Det här är mitt första inlägg på bloggen. Mitt namn är Ameer Kamel Bahaya, man säger det "Amir". Jag är 18 år och jag kommer ifrån Aleppo men nu bor jag i Söderhamn i Sverige. På min fritid så brukar jag antingen träffa min flickvän eller åka runt med mina kompisar i bilen. Jag jobbar på McDonalds och jag bor på ett HVB-hem. Jag tycker om att gymma men jag hinner inte lika ofta nu när jag jobbar. Jag hade tänkt skriva om min dag när jag har något att skriva om och jag kanske skriver om när jag gymmar. Min tjej ska även hjälpa mig att ta kort på mig i olika kläder och visa vart jag köper dem och jag ska säga hur de känns. Vi har även kommit med en idé om att jag ska skriva ett långt inlägg varje vecka om allt ifrån mitt beslut till att åka hit tills där jag står nu, att äntligen fått hit min mamma efter nästan två år. Jag ska skriva både en arabisk version och en på svenska och jag kommer dela upp det i olika delar.

الله حيو! هذا راح يكون اول نص الي في البلوكين. اسمي امير كامل بهاية. عمري ١٨ عايش بل سويد جيت من حلب. في وقت فراغي بكون اغلب الاوقات مع حبيبتي او مع اصحابي بل سياره.
بعمل في ماكدونالدز عايش في كامب قاصرين. عشقي لعب الحديد بس للأسف مافي وقت للنادي. بظن كتابتي عن ايامي والنادي والسيارات. حبيبتي راح تساعدني كتير بهل موضوع بأخد الصور للملابس وكتابه عنون. في عنى كذا فكره من ضمن الفكرات سفري واللجوء من قارة لقارة وكتابت عن اهلي وعن البلد الي انا عايش فيها. طبعا راح تكون الكتابة بل لغتين العربي و السويدي وراح يكونو مفهمين بشكل واضح.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments