Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments


Jag är en sådan person som älskar tatueringar! Det är verkligen så himla snyggt på tjejer och fruktansvärt sexigt på killar OM man väljer rätt sorters tatueringar.. För det första måste man ju gå till någon som kan? Eftersom de sitter för alltid. Och man måste tänka att det kan hindra en från att få vissa jobb (tyvärr). Ett big NONO på att tatuera in en pojkvän/flickväns namn.

Men det kan verkligen berätta en historia, någon som har hänt eller något som är viktigt för en person. Det kan vara en text, ett fotografi eller en blomma. Vissa kan ha gått igenom något svårt och med en tatuering påminna om att man har klarat det eller som min mamma, hon har tatuerat in Love och min och mina syskons första bokstav.

När jag fyller 18 (om jag inte lyckas övertala mina föräldrar innan) ska jag skaffa tatueringar, inga stora döskallar eller längst hela armen. Jag har två bestämda ställen där jag vet att om cirka 1 år kommer sitta tatueringar på! Ska ha en på revbenen, där det gör som ondast också för den delen! Jag ska ha ett citat, ett smart citat som väcker tankar! Sedan ska jag ha en triangel på insidan av överarmen, vet inte riktigt om det finns någon tanke bakom den.. Det visar sig! 

Likes

Comments

Jag älskar köttfärssås, skulle kunna leva på det!

Har kollat på samma serie innan jag ska sova i 1-2 månader nu.

Jag rycker i hela kroppen när jag är påväg att somna, ibland lite och ibland jättemycket.

Jag hatar att gå i affärer och shoppa men älskar att shoppa på internet.

Jag får ofta jätteont i ryggen, brukar ha svårt att stå upp till och med. Vi vet fortfarande inte varför?

Jag är jättemorgontrött, händer ofta att jag blir sen till skolan och så vidare för att jag inte orkar gå upp.

Likes

Comments

Äntligen fredag, hur skönt är inte det?

Ska fira min älskade pappa som fyller år idag, stort grattis till honom! Sedan blir det bara en myskväll skulle jag gissa på. Skulle behöva helg i ett år känns det som, är sliten som ett djur efter jag började på gymnasiet! Imorgon är det fortfarande oklara planer på vad som händer, det visar sig helt enkelt.

Likes

CommentsDags att krypa ner i sängen för några avsnitt av SATC och sedan sova, ska börja titta igenom Carries Diaries också. Hört att den serien ska vara riktigt bra! Dock är det alltid lika svårt att försöka sova själv, sängen blir helt plötsligt 100 gånger större då! 

Måste också säga att det verkligen är jätteroligt att ni tittar in på bloggen så ofta och kommenterar, det får verkligen blogglusten att öka! 

Likes

Comments

Det är verkligen jättekallt både inne och ute nu. Går runt med filtar och tjocka sockor för att inte frysa! Dock är det en jättefin vinterdag idag.

Fick jättebråttom imorse och hann tyvärr inte ta någon outfitbild men det kommer senare!

Likes

Comments