Header

Tate är allt för mig, verkligen allt. Han gav mig livet tillbaka & han visade mig att äkta, villkorslös kärlek existerar. Och han förtjänar det absolut bästa i hela livet.

Jag har ju min praktik på en palliativ avdelning, (palliativ=vård i livets slutskede). Tate hörde mig prata med min mamma i förra veckan om att det hade varit lite jobbigt, då tre patienter samma dag hade avlidit. Det är en lärorik och spännande arbetsplats, men psykiskt tung.

I alla fall. Detta fick Tate att fundera mycket på döden. Om jag kommer dö, om mormor och farmor kommer att dö, om han kommer dö. Och jag svarar att man dör när man är vääääldigt, väääääldigt gammal och att vi inte kommer dö på 100 år. Han funderar en stund och säger "Min pappa är inte jättegammal...Men han är död". Jag säger att hans pappa är ju inte alls död. Varpå Tate svarar "Men mamma, varför är han inte med mig här då?"

Jag blev helt paff. Vad skulle jag svara på det liksom? Jag vill inte ljuga för honom mer så jag sa att hans pappa lämnade oss när han var bebis, och flyttade. Att han inte vill vara med längre. Men att det inte har med Tate att göra, att han bara inte var redo att bli pappa och inte kan ta hand om Tate.

Då säger han "Ja..jag behöver inte en pappa mamma. Jag har dig, ju"
Mitt fantastiska, underbara barn. Jag älskar dig så hjärtat känns utanpå kroppen. Jag kommer alltid stå vid din sida, i med och i motgång och jag kommer alltid, alltid, alltid älska dig, oavsett vad!

//Julia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 18 Readers

Likes

Comments

Du måste tro på att hoten dom skrivit aldrig blir på riktigt
Du måste gå och bara lita på att bilarna ska bromsa in
Och du måste ta varje smäll och bli van vid att allting går sönder

//Julia

  • 27 Readers

Likes

Comments

Nystädat i vårt sovrum. Och ikväll ska vi fira mig i förskott med världens godaste thaisoppa och tårta 😍

//Julia

  • 129 Readers

Likes

Comments

Through thick and thin,
we stand united ❤

//Julia

  • 310 Readers

Likes

Comments

Lite mat i magen innan kvällspass 😍

//Julia

  • 217 Readers

Likes

Comments

Barnfri till på måndag då jag behöver sova, plugga och fixa inför praktiken som startar på måndag. Välbehövligt som tusan!

Har städat idag, så det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig ikväll. En dusch och en rejäl måltid, sen jäklar 😍

Köpte en växt idag 😅
En lyckopalm. Får se om jag kan få den att växa och frodas, men framförallt hålla den vid liv. Jag har nämligen haft ihjäl kaktusar 👍

//Julia

  • 323 Readers

Likes

Comments

//Julia

  • 577 Readers

Likes

Comments

Min älskade Smile fick ett nytt hem idag och då fick denna skönhet komma hem till oss 😍

//Julia

  • 731 Readers

Likes

Comments

Tate bestämde sig för att göra morgon 05.30 och jag har inte sovit en blund inatt. Skrev klart en stooor inlämningsuppgift och filade på mitt CV. På måndag ska jag nämligen söka mitt första jobb 🙈

Vid 12 kommer Tates farmor och hämtar honom, så blir det sleepover där. Gissa vad jag ska göra? Soooova 😂

Hela morgonen har Tate försökt rita den perfekta teckningen som han prompt vill skicka till sin pappa. Och hans önskan är min lag. Även om jag är rätt säker på att den kommer hamna i "pappans" sopor.

//Julia

  • 780 Readers

Likes

Comments