Efter en dag av några få timmars sömn och lite koffeinpåfyllning på stan med vänner så sitter jag här igen, redo för en natt med jobb. Kaffekoppen är påfylld och jag har unnat mig en liten kaka till, allt för att få igång kroppen. Trots att jag är väldigt ny på det här med nattjobb så tycker jag att det går bra. Jobbigt är att man själv går och lägger sig då andras dag börjar och att jobba 7 nätter i rad för att sedan vara ledig 7 låter nog lyxigare än vad det egentligen är.

Annars så känns det bra, att få sitta här i lugn och ro och knappa på tangenterna är fridfullt. Någon lite för förfriskad person kommer förbi och småpratar emellanåt, någon behöver hjälp eller så är det bara jag och min dator.

Godnatt
​Amanda

Likes

Comments

Min snart 14 åriga lillasyster vet knapp vad en blogg är, bloggandet har för mig känts dödsdömt och det är de rörliga materialet som är det nya. Men ändå så är det mitt namn som pryder längst upp på sidan och det är mina ord du kommer att få läsa. Jag har länge funderat över hur jag ska ta till vara på min kärlek till att uttrycka mig i text, att få formulera meningar och dela med mig av tankar och funderingar. Efter många om och men så hamnade jag här och ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om hur det kommer att gå. Den största frågan jag ställer mig är, kommer någon ens vara intresserad? Varför är man så rädd för vad andra ska tycka hela tiden? Nu får det vara slut på det.

Klockan slår snart 06.00 och jag har endast en timme kvar på jobbet. Kanske är det tröttheten efter nattens jobb som gjorde att jag satte mig ner och startade upp detta, men vi se hur det känns när jag vaknar, förhoppningsvis bra.

Ha en bra dag,
Amanda


Likes

Comments