Wanties from cervera

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Igår när jag läste @FrökenRödlök blogg så hade hon delar massa saker på inredning hon gärna vill ha. Och bland dom var även den rosa muggen på mumin. Jag blev kär i den på en gång.😂 Hoppas det är okej att jag också tog och la upp den på bloggen? Så senare på kvällen gick jag in på cervera och kollade vad dom hade för muggar med mumin. Hade förresten ingen aning om att Cervera hade muggar med mumin så det var ju en bra överraskning. Jag brukar ju vara i Västerås och dessa koppar finns i butik. Så när skolan kommer igång igen och ekonomin är i rullning igen kanske man ska köpa sig någon av dessa? Eller ska man önska sig i present (dock är det ett tag kvar fyller i december) Men oavsett inga jag köper här och nu även om jag är riktigt sugen på att köpa koppen med lilla my. När jag var liten så blev jag kallad för lilla my. Då vet ni hur mitt humör kunde vara ibland😂 Idag kan jag nog vara lite som lilla my fortfarande speciellt tidigt på morgonen innan jag har fått mitt kaffe, då kommer lilla my fram i mig😉😂 Minns när jag var liten när jag och farmor och farfar var till Mumindalen det var så kul. Förutom lilla my så är sniff min favorit. Kan man åka till Mumindalen fast man inte är barn längre tro?😂

Nu till en annan sak, jag har märkt att det är folk från USA/Irland som brukar läsa min blogg så jag har tänkt en stund om jag kanske ska börja skriva på engelska. Tänker att samtidigt som även dom från USA/Irland får förstå vad man skriver så alla kan förstå så får jag även träna/öva på min engelska så jag inte tappar något tänker jag. Jag har ju min youtube på engelska och jag vill ju att alla vart man än kommer ifrån kan läsa min blogg kan förstå. Sen vill jag även göra min blogg större och nå ut till fler så. Och jag vet ju att det är folk från USA/Irland/Norge/Danmark som brukar läsa min blogg så därför har jag nu tänkt ett tag på att kanske börja både skriva på engelska och svenska så alla förstår.

Blogga på både Engelska&svenska

"Follow your creativity" står för gör det DU vill göra vad DU vill innerst inne i hjärtat. Så jag tänker såhär ni får rösta och så nästa vardags inlägg så testar vi hur det blir. Har nämligen tänkt ett bra tag nu att jag vill skriva på båda språken men inte riktigt vågat tagit steget för att man är bekväm och inte vågar utmana sig, eller att jag inte kan. Eller att jag kommer förlora mina läsare som jag har och jobbat så hårt för att få. Men försöker man inte så vet man ju inte. Och ibland kan det vara bra att utmana ångesten som säger att "det inte går" och så kanske man kan motbevisa det. Då växer man som person. Då blir det lite som ett Winwin. Så vad säger ni ska vi ta bloggen till nästa steg?

Annars så är det bra med mig nu, efter att jag kom hem och tog mina antidepressiva igen så kände jag redan en skillnad men efter att jag hade ätit och druckit kaffe så kände jag ett illamående och huvudvärk så har lite bieffekter men dom som sagt tar jag emot för då vet jag att medicinen fungerar, så under det värsta av illamåendet låg jag och sov. Men märks att jag har tagit medicinen nu, jag mår så mycket bättre psykiskt. Sen kommer jag ändå ha bättre och sämre dagar men jag kommer inte vara deprimerad.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Gör det som känns bäst för dig! Själv bloggade jag i säkert 10 år på svenska innan jag förra året bestämde mig för att helt gå över till engelska. Så himla bra träning för mig, och som en bonus har jag faktiskt fått fler bloggläsare och följare på instagram då det öppnar upp för fler människor när man river språkbarriären 😊swedishpassport.com
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
I love Mumin soooo much!! nouw.com/asidesimple
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229