Vuxit som person!

Hej!

Tänkte berätta om min resa jag har gjort från förra året till idag. Som jag skrev i mitt förra inlägg så har det hänt mycket i mitt liv, jag som person har både vuxit och förändrats. Jag har både hittat mig själv mer har jobbat hela vintern och våren och idag känner jag mig både mognare och mer vuxen. Det har gått lite mer än 6 månader och jag känner mig som annan människa, vilket ibland känns lite konstigt när jag tänker tillbaka på tiden att: hjälp vad hände??? Men jag är stolt och glad att jag har kommit så här långt med mig själv.

Så för ett halvår sen bodde jag fortfarande i min förra lägenhet, till och från deprimerad (vissa dagar kan fortfarande vara jobbiga) men då var jag fortfarande en tjej. Men inom mig ville jag ha en nystart och börja om på nytt. Så när jag kollade på denna lägenheten så kände jag direkt att denna kunde vara börja på en nystart. och jag hade rätt.

Så hur började jag jobba med mig själv inombords? Jo jag började använda meditation och healing och det har faktiskt hjälp mig mycket. Jag använder det fortfarande och det stärker mitt självförtroende och håller alla mina känslor och månde i hack. Vilket har gjort att jag har börjat mer o mer att känna mig kreativ igen och nu sitter jag här igen efter flera månader och bloggar igen. Jag är väldigt glad över det, har alltid tyckt om att skriva och kommer alltid att göra det känns det som. Älskar att hjälpa och dela med mig av idéer och kanske kan det jag skriver lyfta eller göra någons annans dag bättre.

det är iallafall vad jag hoppas på med denna blogg!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229