Vilodag

Hej!

Hur mår ni?

Igår blev det inget bloggande från mig, när jag tänkte blogga fungerade inte det att skriva inlägg så fick bli en dag från bloggen. Jag passade på att bara vara och kolla på serier och innan jag gick och la mig så läste jag lite. Dock så kände jag mig lite rastlös på kvällen så när jag inte kunde blogga så satte jag mig och gjorde en video. Så var min gårdag igår.

Idag har jag varit i skolan, vi pratade om grammatik då vi ska ha test i det. Det gick bra och var lärorikt. När jag kom hem så åt jag och sen höll jag på att få lite smått panik så jag tog fram dammsugaren, och även så passade jag på att torka golven. Vilket lugn det är som infinner sig när man har dammsugit😍 Igår hade jag inte riktigt den orken men idag så. Ville mest njuta av en läxfri dag.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och senare ska jag ta mig en dusch men nu ska jag vila med ett inre lugn. Ni får gärna tipsa mig om inlägg för igår kände jag mig lite inspiration lös. Nu blir det att svara på kommentarer tänkte jag, ligger efter med det så ska försöka ta tag i det. Innan jag slutar så ska jag dela min senaste video.

Gå gärna in och prenumerera och kommentera🙏

Ni får gärna komma med tips om videos också, har några ideer men man vet ju inte när det tar slut.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #youtube #youtubers #nouwsweden #nouw

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Så härligt o bara kunna ta en dag bort från bloggandEt. Det gör jag med ibland 💕
Anneli -spinkfinger.com
Anneli -spinkfinger.com,
Skönt med en vilodag, det behöver man! Oh ja, känslan när man har städat är härlig. Vi skulle behöva dammsuga varje dag eftersom vi har en katt som lägger kattsand överallt.www.spinkfinger.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229