Vill hjälpa människor

Hej och godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har det inte hänt mycket, mest sovit bort dagen men nu på kvällen har jag surfat runt lite och kollat på volontärarbete och jag har kollat in sidan Shedo som @FrökenRödlök pratade om på sin blogg. Jag har inte hört av mig men jag vill. Sen skulle jag även vilja volontärarbeta med djur. Fanns en ideell förening i Västerås för katter men har inte hittat något när det kommer till hundar. Det finns ju både hemlösa katter och hundar. Jag skulle iaf vilja ha något volentärarbete antingen med djur eller att man får hjälpa eller finnas till för folk med psykisk ohälsa. Så långt har jag kommit. Men det är ju så mycket jag vill också och har varken orken eller tiden till allt jag vill. Skulle även vilja jobba som volontär inom HBTQ rörelsen, även de brinner jag för och man kan få hjälpa människor. Finns även många HBTQ-personer som lever med psykisk ohälsa just för att dom känner sig så annorlunda eller att det är något konstigt med dom, även jag har varit där så jag vet hur det är. När ens vänner träffar killar och man själv känner sig annorlunda för man är inte som dom. Hetrosexuell. Kände mig så utanför för jag kände mig inte "hetroexuell" Så jag tror att jag skulle kunna hjälpa många unga som gamla. Finns även personer som hittar sin läggning när de är äldre.

Till middag idag blev det rostbiff med potatis och det var otroligt gott och så tycker jag det är en somrig maträtt för mig. Det känns verkligen som sommar när man äter rostbiff😍 Funderade tidigare idag om jag skulle gå till Ica och handla något där men nej, man ska inte handla när man inte vet vad man är sugen på eller hungrig. För då kommer man bara hem med sånt som man inte ska ha. Nu resten av kvällen funderar jag på om jag ska ta en dusch när jag vaknade tidigare vaknade jag upp alldeles svettig och varm. Märks att det är sommar nu igen för det blir jättevarmt när solen har legat på hela dagen. Men man ska inte klaga så härligt att solen hittat till sverige. Igen.

Men om det är någon som kanske vet något om just volontärarbete så får ni gärna höra av er för jag vill gärna kunna hjälpa. Och kom ihåg: Du är fin precis som du är oavsett vem du är och älskar.

Kram/Amanda

#volontärarbete #nouwinfluencer #hbtq #hbtqrights

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Det är fint att du vill volontär arbeta, både med djur och människor. Hoppas du finner det jobb som passar bäst 😃knaset.com
Naatly
Naatly,
Hoppas du hittar något bra volontärarbete som känns rätt! Du är en sån fin människa så du skulle nog hjälpa många ❤️ KRAMnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229