Vill hitta samarbeten igen

Hej!

Hur är det med er denna lördag?

Som rubriken lyder så vill jag hitta samarbeten igen. Då det var ett bra dag sen jag hade det på bloggen nu så vill jag gärna hitta någon. Har gjort ett inlägg om samarbeten förr och ni hittar inlägget HÄR. Och vill gärna ha ett samarbete för något jag brinner för eller tycker är intressant. Det blir liksom mer intressant för mig och jag gör det ordentligt. Så här kommer en lista på lite som jag brinner för:

1. Psykisk ohälsa

2. HBTQ frågor/ allas rätt att älska vem man vill oavsett kön. Och vara den man är.

3.Fotografering.

4. Böcker.

Nu kanske ni undrar varför det står böcker där, ja som ni vet så älskar jag att läsa och det har alltid varit ett stort intresse för mig. Detsamma gäller fotografering, det har jag alltid tyckt om, tycker om att fota naturen och landskap mest eller blommor. Naturen är så vacker. Så jag hoppas någon vill samarbeta kom gärna med idéer själva om ni/du vill ha ett samarbete med mig. Skicka ett mail till amanda-16strom@hotmail.com.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Hoppas du får tag på några samarbeten, jag upplever att det är ganska ofta man får det men tror det gäller att vara lite sökande ibland med 😊www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Ja man måste kanske söka själv lite för att få det men hoppas jag hittar något 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Fina du <3 Hoppas du hittar något samarbete! KRAM<3nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Tack älskade du❤Hoppas jag med kram fina du❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229