Vi drömmer inatt

Hej!

Hur mår ni?

Idag är jag inte alls lika trött som igår vilket känns jätteskönt. Har dock inte hunnit gjort så mycket idag, men blir nog en lugn dag här skulle ja tro. Inatt eller imorse beroende på hur man ser det. så drömde jag konstiga drömmar igen. Minns bara den sista då jag vaknade av och till väldigt mycket. Men iaf så drömde jag att jag skulle åka till Västerås och bussen kom men när jag kliver på bussen och den sen börjar köra, åker den åt fel håll. Då inser jag att detta inte var Västerås bussen från hallstahammar utan denna går till surahammar och dit ska inte jag. Så jag ber om att få hoppa av och då var det alltså en av de gratis bussarna som går här i hallsta. Efter det så går jag till någon kiosk där jag ska köpa vl kort istället då jag tydligen åker mycket till Västerås blir ju de bättre. Och där träffar jag på min pappa och där visar jag honom en check att visar jag fram denna när jag ska köpa bussresor så får jag bara betala 400 då det är 20 %rabatt på VL kort. Pappa river av så jag kan visa honom i kassan checken och han frågar mig om det ska vara för en månad eller hur många resor det ska vara på kortet. Efter de går jag därifrån. Innan jag vaknar har jag tydligen blivit inneboende hos en kvinna som har väldigt mycket disk och saker, och ett väldigt temperament hon är blond eller mörkblond och är någonstans runt 40. När jag kommer hem så är hon sur och arg och plockar bort saker "städar" med en borste.

Och nu medans jag sitter och skriver detta minns jag vad jag drömde inatt. Jag var utomhus med min kusin M (äldsta på pappas sida) av nån anledning så är han med om en olycka som jag orsakade genom att en raket går av och han åker upp i luften av smällen. Eftersom det var sån hård smäll så visste ingen om han skulle överleva så min faster är arg på mig, och jag tycker det är jobbigt men han kommer hem från sjukhuset med gipsat ben och en bruten arm men han gå och han får stöd av sin flickvän. Jag blir så glad och lättad av se honom gå och må "Bra" Så jag börjar gråta på farmors axel. Av nån anledning så är inte hon arg utan mer lugn. Eftersom dom frågar hur han mår så säger han att det är bra och ingen fara men jag kan ändå känna att min faster är arg på mig. Och därefter vaknar jag tror jag.

verkar som det var dags igen att drömma väldigt detaljerat igen, har inte gjort det på några nätter utan bars lite flummigt som jag sen inte minns men nu blev det nästan ett helt manus och film 😂 Det är nästan så ibland att jag längtar tills jag går och lägger mig för att se vad jag ska få drömma om det är så spännande. Haha Om nu dessa drömmar har några betydelser vet jag inte det är svårt att säga.

Kram/Amanda

  • Story

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
drömmar kan vara hel märkliga hel roliga. ja ibland helt sjuka. drömde något hemskt här om natten och hela dagen efter kändes det så märkligt som att drömmen var sann.nouw.com/yasminegill
Amandizan
Amandizan,
Jobbigt nät det hände men hoppas det blev bättre 😊nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag kan drömma sådana konstiga drömmar jag med men jag kommer aldrig ihåg dom nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Det kanske ändå känns skönt att du minns dom 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229