Vår?Sommar?

​Hej!

Hur är det med er?

Här är det bra men jag är så mätt. Fick lite rester av farmor när jag och farfar kom hem, det var kött med potatis och lite sky. Det var gott men oj vad mätt jag blev. Men var ju så duktig när jag skulle gå till ICA tidigare att jag även tog med mig soporna ut och slängde. Kan lätt hända att jag glömmer det och så blir det bara mer. Men idag fick vi hämta lite mat, blev inte så mycket, fick bröd lite grönsaker och lite färdiga rätter. Var jätteskönt och varmt ute man funderar ju om det är sommar ute redan. 

Såhär ser det ut när dom plockar i eller lägger i varorna vi får. Sen när de är slut i deras korgar så lägger dom dit vår tygkasse som det står vårat medlemsnummer på. Som sagt det är lite som julafton man vet inte riktigt vad man får.

När vi var klara här så gick vi ju hem till farmor, men det var väldigt varmt ute när man stod där och väntade kändes som det var lite sommar. Sen åt jag ju lite rester som farmor hade sparat som jag skrev däruppe. Sen när vi skulle gå hem till mig sen så hade de ju hunnit bli lite kallare i luften men ändå så kände man att våren är här. Njuter att inte behöva ha på mig massor med kläder. Kan istället gå med solglasögon.

Var riktigt skönt ute idag 😍👌

Nu funderar jag på om jag ska laga till korv och mos till imorgon, kanske inte världens lyxigaste måltid men något ska man ju ha i magen. Eller om jag ska ta någon utav de färdiga rätterna jag fick. Eller om man ska laga korv för det går ju fort. Men tror jag tar något av de jag fick istället och bara tar det lugnt resten av kvällen. Ska försöka lägga mig tidigare än vad jag har gjort nu när jag har varit ledig. Och tror och hoppas att det kommer gå bra, är lite orolig över imorgon när man ska lämna in uppgiften. Men försöker tänka att jag har iaf försökt och jag gjorde mitt bästa, jag struntade ju inte i att göra de. Aja hoppas ni har haft det bra?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Ja det vände verkligen så snabbt att man knappt hann fatta något. Här blev det också sommar direkt 😮 Skönt att du fick lite mat hos din farmor och farfar och hoppas det gick bra med uppgiften idag ❤️ Kram vännen 😘nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja det är alltid skönt att få mat där för då slipper man laga mat själv sen 😉Det har gått bra idag i skolan. Vi går igenom häftet på fredag 😊Kram vännen min❤nouw.com/amandizan
moiii
moiii,
Det är verkligen så skönt väder 😍nouw.com/moiii
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229