Varför jag behöver/vill flytta

Hej!

Hur har ni haft det?

Nu har jag precis kommit ut från en dusch vilket var så skönt, när jag kom hem från stockholm och in i min lägenhet så var det ju som att kliva in i en bastu. Det är varmt ute och man var redan svettig och blev inte bättre av i min lägenhet. Så nu har jag öppnat balkongdörren (har franskbalkong) Så nu lär värmen försvinna. Men nyduschad och all svett borta känns så skönt och sen så känner jag mig inte lika varm längre.

Jag har bara tagit det lugnt var så varmt så jag somnade på soffan ett tag. Lär bli väldigt svårt att sova inatt om jag inte vädrar först. Men jag skrev ju tidigare att jag inte alls tycker om att bo här.. Har ju skrivit det ett par gånger här i bloggen, att bo på ett ställe där du har så mycket hemskt och jobbig bakgrund så påverkas man. Att komma ifrån Hallstahammar för mig är en frihet. Det räcker att bara komma in till Västerås så känner jag mig friare. Min mamma behandlade mig så illa när jag var liten eller allt var ju bra tills jag började säga ifrån. Då började hon mer och mer med psykisk misshandel. ni kan läsa detta Inlägg så får ni veta lite mer exakt hur min barndom var.

Men gjorde man inte på mammas sätt eller som hon sa så var man en jävlig unge och tänkte på sig själv. Och började man berätta om hur man själv mådde så började hon om sina problem och att hon hade det värre. Allt handlade om henne. Och sättet hon har behandlat mig på har gett mig ärr.. Så för mig att bo här i Hallstahammar är psykisk påfrestande för mig. för jag blir konstant påmind och drömmer massa drömmar om att jag inte kommer ifrån mamma och hennes sambo fast jag försöker. För mig att möta in mamma eller att se henne och hennes sambo ger mig sån sjuk ångest. För jag vet hur hon behandlade mig eller hur dom behandlade mig. Var ofta dom,oftast mamma som fick mig att känna mig värdelös bara för att jag inte gjorde på hennes sätt eller på rätt sätt. Min mamma är vad man säger narcissistisk. allt handlar om henne. Så jag lever konstant med en oros känsla här i Hallstahammar. För jag vill inte se min mamma, vill inte att hon ska styra över mig längre. Så därför vill jag flytta dels är jag trött på att bo i en liten ort också. Jag mår inte alls bra av att bo här, det gör mig så deprimerad. Så länge som jag bor här så kommer jag vara deprimerad.

Kolla gärna på denna video, den beskriver mycket bra om hur det är att leva med depression. Om man vill lära sig.

Denna video beskriver väldigt väl hur det är för mig att komma tillbaka hit, Jag tappar all ork och motivation. från att vara i Stockholm hos B och vilja laga mat och hjälpa till med sysslor,att plugga, jobba för att få ett bra och bättre liv. Till att bara känna sig helt orkeslös och att tycka att ingenting är kul. Att inte orka ta tag i saker,laga mat,plocka undan. Det är så jag har det varje dag. Jag orkar ingenting. Då vet man att man bor på ett ställe man inte ska bo på. Jag behöver flytta för att bli av med min depression.

Nu tänker jag avrunda här. Finns så mycket mer jag skulle kunna skriva men då kommer det bli för långt. Men kan berätta att jag har sökt 2 lägenheter i Västerås idag så jag jobbar för att komma härifrån. Ja @Madelena jag har varit med om mycket och bär på en hel del jobbiga saker. Men hoppas detta inlägg beskrev lite om vad jag har varit med om.

Kram/Amanda

#depression #psykiskohälsa #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Michaela
Michaela ,
Jag förstår dig verkligen vännen. Jag tror och hoppas att du kommer flytta snart. Stark känsla för de ❤️nordengrim.nu
Amandizan
Amandizan,
Tack jag hoppas att jag kommer flytta snart jag hoppas verkligen att jag får någon av lägenheterna ❤️nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Förstår att det måste vara jävligt tufft och att du vill flytta!! Händer det ofta att du stöter ihop med din mamma och hennes sambo? Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Nej det gör det inte men det händer men rädslan för att se eller stötta ihop med dom är stor ingen risk jag helst tar😔kram vännen ❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229