Vad hände med våren?

Hej!

Hoppas er helg börjar bra?

Jag har inte gjort så mycket jag åt kvällsmat tidigare som jag lagade. Men annars tagit det lugnt, juste när jag började med maten tog jag även tag i min lilla disk jag hade. Men jag har ju varit i skolan idag och jag tyckte att dagen gick väldigt fort jag trodde ju att den skulle vara seg eftersom man är trött det är fredag. Men den gick fort dagen jag hann tillochmed hinna sitta och fundera om det var måndag eller fredag. Då vi var lediga i onsdags. Kändes så himlans skönt när jag kom på: Nej det är fredag och imorgon får du sova länge. 😍 Ja sen när jag slutade så kom det regn med hagel och det var så kallt. Det var och är riktigt april väder ute nu.

Det var och är riktigt april väder ute nu. Vet inte om det syns men försökt ta bild på hagel som kom ner när jag åkte hem från skolan. Och ca 20 min senare:

Och så kom solen igen...

Vad hände liksom med värmen och solen? Det känns ju mer som april väder än vår För det är kallt på morgonen och kallt och blåsigt under dagen. Men när jag kom hem så var det fortfarande lite soligt ute men inget regn. Och så är det regn ena minuten och sen sol... När jag kom in innan för dörren så la jag mig på soffan efter att jag hade drukit kaffe och sov. Jag var verkligen så himlans trött. Så jag har inte gjort så mycket mer än att legat på soffan, diskat och lacga mat sen jag kom hem.

Trevlig helg! Och hoppas ni har haft finare väder där ni bor!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Här har våren återvänt men det är lite småkallt men solen skiner och det är väl toppen. Ha en fin lördag.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Ja skönt att solen har kommit tillbaka till er då blir man glad av solen 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Härligt att det gick bra i skolan 😃 Vädret är verkligen helt stört! Direkt vi kom in i maj så blev det svinkallt här 😵 Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja verkligen känns inte alls som vår utan mer som höst❄️Kram ❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229