Vacker himmel

Hej!

Hur mår ni idag?

Jag mår så där är inte riktigt på topp idag. Känner mig lte nere och deppig idag men såna dagar har mn. Brukar ju få såna här dagar om jag hat mått bra en period och, vilket jag har mått bra nu ett par dagar om inte vecka så det är väl dags igen. Menmen. Jag har iaf tagit mig en sovmorgon som jag verkligen behövde från igår. Var jätte trött igår kväll och höll mig vaken till halv 1 sen orkade jag inte mer så då gick jag och borstade tänderna och la mig, somnade nog på 5 min. Trött? Ja.

Imorse vid 7 dock var jag tvungen att gå upp på toa såklart, kunde ju inte hålla mig. Men tur var väl de för när jag gick upp så gick jag till fönstret i köket och kollade ut. Var en jättefin himmel från sängen såg det ut som den var röd men det var det inte utan lila mörklila. Så fint😍 Ni ska få se. Sen så efter toabesöket så gick jag och la mig och sov.

Kolla så vacker syn såhär på morgonen 😍

Sov ungefär till halv 11 och sen så beslöt jag mig för att lyssna klart på Jonas Gardells nya bok: Till minne av en villkorslös kärlek. Så himla bra bok både skratt och sorgsna delar i den. Handlar om hans mamma Ingegerd som kämpar hela sitt liv med att få leva så fri som möjligt. Man får följa med när hon försöker bli lärarinna men så blir det inte utan då beslutar hon sig att följa sin dröm med sin man. Man får följa med på hur deras somrar var under Jonas uppväxt, ända in i slutet av Ingegerds liv. Tycker detta är en bok många skulle gilla med både roliga stunder och sorgsna stunder. Finns på storytel och Nexstory som jag använder.

Med detta lila tips så ska jag nu gå och göra mig lite kaffe. Hoppas ni får en bra dag.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Nilla
Nilla,
Så skönt med sovmorgon. Jag tror också jag skall lyssna på Jonas Gardells bok, har hört så mycket bra om denna bok. Vilken underbar himmel. blankatorpet.blogspot.com
Amandizan
Amandizan,
Ja ge det ett försök tror nog dom flesta skulle gilla den 😊nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack för tipset! Jag använde Nextory mycket förra året men när jag blev arbetslös så plockade jag bort min användare. Nu har jag påbörjat igen och lyssnat tre-fyra böcker.. håller på med en som jag påbörjade idag, men den är snart klar så skall nog kika in ditt förslag då =)nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Varsågod! hoppas du kommer gilla den. själv vet jag inte riktigt vad jag ska lyssna på nu 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229