Utvilad och middag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det lugnt, sov ett tag tidigare och nu eller då när jag vaknade kände jag mig utvilad så inte alls lika trött nu. Och imorgon får jag sovmorgon igen. Ska till Köping imorgon och träffa min psykolog men sjuktransporten hämtar mig kl 13 så får sovmorgon vilket jag inte tackar nej till. Har tid hos henne kl 14 så 13 känns okej att åka hemifrån. Har ju storytel så brukar antingen lyssna på ljudbok eller podd när jag väntar. Och kommer nog fortsätta lyssna på i bunkerläkarens våld då. Så tiden går fort. Annars brukar det bli en jättetidig sjuktransport om man ringer en dag innan men idag hade jag tur.

Nyss ätit middag blev rostbiff med potatissallad vilket jag verkligen älskar😍 Köpte en potatissallad på Ica förra veckan med chili och röd paprika tror jag det var. Men den är verkligen så god den potatissalladen, den passar jättebra till grillat.

Denna maträtt tycker jag passar så bra när det är varmt nu när det är sommar😍👌

Annars så har jag suttit med min fläkt på tackar vet jag fläkar nu när det är varmt, hade kokat nu om det inte vore för min fläkt. Kan även berätta att jag kollade när sista ansökningsdagen var för lägenheterna jag har sökt och de var idag så nu får vi helt enkelt se imorgon hur det blir. Jag hoppas men ändå inte för mycket. Även beställt hem en ny tarotkortlek från Bokus idag så det ska bli spännande. Känner fortfarande ett sånt drag till denna så nu slog jag till.

Gå gärna in på min egna sida och gilla den och se även vilken kortlek jag har beställt. Första gången är gratis om man vill bli avläst. Vill bara ha en recension som tack.🙏

Nu resten av kvällen vet jag inte vad jag ska hitta på men blir att läsa bloggar och bara ta det lugnt och känna att jag faktiskt inte behöver känna någon stress över plugg.

Kram/Amanda

#medial #tarotkort #spiritualitet #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Va bra att du kan träffa din psykolog o prata om sånt , det är så viktigt 💕michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja och jag är så glad att hon och jag klickade så bra💗nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Den potatis salladen är så god 😊nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Jag håller med dig😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229