Utvilad

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här så har det inte hänt så mycket, jag somnade tidigare ikväll på soffan vilket var så skönt. Jag har ju varit trött hela dagen så det var så skönt att få sova ut en stund. Känner mig nu lite mer utvilad och inte lika trött och seg som imorse. Jag hann dock se @SofiaLissmyr och @Viktorhognas senaste video på youtube men efter så slocknade man. Men satt verkligen och skrattade och de dom hade köpt för outfit kan jag inte riktigt bestämma mig vilken som var bäst. Båda var så fina och söta. Sofias var mer söt och Viktors var mer cool och snygg men ja båda var bra. Båda vann denna gång.

Vad jag ska göra resten av kvällen får vi se nu när jag är utvilad. Men det blir säkert att lyssna på spöktimmen eller det nyaste avsnittet av creepypodden. Jag har två favorit poddar och det är creepypodden och spöktimmen, jag lyssnade tidigare på mordpodden men jag satt mest och irriterade över hur Amanda då det oftast kändes som hon pratade över Linn eller skulle förtydliga trots att Linn hade förklarat så är hon där ändå och ska prata över henne. Och det gillar jag inte. Men i spöktimmen så är de ju också 2 tjejer men dom samarbetar och pratar inte över varann eller dom försöker inte prat över varann. De låter båda prata vilket jag tycker om.

Min nya favoritpodd tack vare @Annaasvensson 😍

Creepypodden med Jack werner😍

Jag vet att det är många som gillar mordpodden men jag har tyvärr lagt den podden på hyllan då jag känner att jag inte kaqn lyssna på den när en av tjejerna hela tiden ska prata över den andra. Och låta som den kan allt bäst och prata över den andra. Men det kanske bara är jag som stör mig och ingen annan har lagt märke till det, eller tycker som jag. Men det är som sagt min åsikt. Sen får man ju såklart tycka olika. Ska li kul och se om det finns någon mer som kanske har hört det eller märkt det. 😂Men det kanske bara är jag😂

PS kollade vad tjejerna hette som gör mordpodden och där det står Linn ska det vara Linnea så nästan rätt😉 Jag tycker att Amanda pratar över Linnea och hela tiden ska förtydliga saker som Linea har sagt. Och det stör mig.. Nu ska jag snart ta och äta lite sen kvällsmat.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Skönt att sova lite så att du blev utvilad! 😊nouw.com/moiii
Amandizan
Amandizan,
Ja ibland behövs det en extra stund 😊nouw.com/amandizan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Så skönt att få sova lite så man får lite ny energi, kan behövas ibland. Åh det rä verkligen så kul att du kollar på våra videos. Blir verkligen superglad så tack snälla du 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229