Hej!

Tänkte nu dela med mig av ett utdrag från boken pojken som inte fanns av Dave Pelzer. Varsågoda.

"Mrs Catanze, är jag en mes?" frågade jag henne nästa dag när vi körde till shoppingcentret.

"varför skulle du vara en mes , David? Vem har sagt det?"

Jag ville inte skvallra på Larry junior. Men han var en idiot och jag tyckte ändå om honom. Vad han oh de andra större barnen ansåg om mig gjorde mig fortfarande upprörd. Jag valde hårt innan jag svarade Lillian. "Bry dig inte om vad Larry säger", sade mrs Catanze efteråt. "Han är en kille som har mycket att brottas med David, hos oss har vi tämligen brett spektrum av..." Jag tittade förbryllat på henne. "... alltså flera unga människor som har olika och... särskillda behov. Larry befinner sig helt enkelt i en ålder där han vill göra uppror. Han vill slås med allt och alla. Han behöver svängrum - rejält med svängrum. Han känner dig bara på pulsen. Låt det ta den tid det tar. Okej?"

"Ja förstår. men jag är en mes för jag inte slog tillbaka? Får man verkligen slå sin mamma?"

Mrs Catanze stannade utanför Tanforan Park, lade in friläge och drog åt handbromsen. Hon tog av sig glasögonen och vred huvudet mot mig, -"Nej David,",sade hon sakligt "Att du inte slogs betyder att du inte är en mes. Jag vet inte exakt vad du har varit med om, men jag vet att du inte är en mes. Men nu får vi sätta fart. Jag har en check på 127 dollar för att köpa kläder till dig. "Och - hon log -"Jag är inte rädd för att göra mig av med pengarna. Första lektionen: nu går vi och shoppar!" När Lillian tog mig i handen tjöt jag "'Så mycket! 127 dollar. Det är ju massor av pengar!"

Denna text kom från sidan 76 i boken Pojken som inte fanns av Dave Pelzer. Han bor nu på ett fosterhem men har det tufft fortfarande. Det här är från en av de bättre dagarna, men han har fortfarande många tankar.

Kram/Amanda

  • Utdrag

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
,
Har läst dom böckerna och helt ärligt mådde jag dåligt av att läsa den och hur någon kan behandla barn eller någon så där är ju sjukt . Man läser dom böckerna på egen risk ❤️nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
,
Ja hanns mamma borde inte alls få ha barn tycker jag. En sån människa som hon ska inte ha barn 😕nouw.com/amandizan
Yela
,
Tack för utdraget! Hör mycket om den boken & tror jag måste ta och lyssna på den även om de är så hemska❤️beautyela.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229