Tvätta tidigt tidigt

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra men är så trött så jag nästan känner mig som en gående zombie. Jag var iaf det imorse när klockan ringde kvart i 7 och jag skulle upp och tvätta. Usch det snurrade riktigt mycket i huvudet av trötthet. Såg sängar överallt men jag satte på en ljudbok och gick ner i tvättstugan. Tvättade bl.a kläder och handdukar och gardiner. Blev klar vid 11 så då la jag mig och sov. Kan säga att det var väldigt skönt, tog inte lång tid innan jag somnade.💤

Däremot så såg jag sen när jag skulle hänga tvätten att några av kläderna hade gått sönder så jag ringde och felanmälde, ringde först min godman och frågade vad jag skulle göra. Så lite sur är jag allt. För jag hade tänkt ge mig själv en tidig julklapp eller present och köpa en videokamera så jag kan spela in videos bättre till youtube men nu får man kanske lägga de pengarna på kläder istället. Suck.

Men iaf jag var riktigt trött när jag var klar vid 11 så jag sov. 12 vaknade jag av att det ringde och då var det så att jag skulle ha träffat min psykolog idag men, hon var sjuk. Så jag kunde somna om och vaknade nyligen. Är fortfarande trött men inte lika mycket. Men jag skulle ljuga om jag sa att det inte var en lättnad av att det blev inställt. Behövde sova. Att gå upp klockan 7 för mig går men det är inget jag gör om jag inte absolut måste. Det har ju dock sin fördel att tvätta såhär tidigt då kan man sova sen. Men trots det föredrar jag inte denna tid 7-11 hemsk tid för en som inte är morgonmänniska.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouwsweden #nouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

misslindhe
misslindhe,
Men fy vad tråkigt när kläderna går isönder när man tvättar, så ska det absolut inte vara!!
Tråkigt att du måste köpa nya nu när du tänkt lägga pengarna på en ny kamera!! :/
nouw.com/misslindhe
Amandizan
Amandizan,
Ja det är verkligen tråkigt för det varvju inte det jag ville lägga pengarna på😔nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Fy vad tråkigt med kläderna! Hoppas att du kan få någon ersättning!
Hoppas också att du kan sova inatt när du vilat mycket idag.
nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen jättetråkigt med kläderna 😔jag sov gott den natten😊 nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229