Trött Måndag

Hej!

Hur mår ni?

Jag har varit extremt trött idag iaf vid lunch tid när jag åkte in mot Västerås. Dock så sov jag inge bra inatt vaknat av och till säkert 3-4 gånger och vid 8-7 så kände jag mig nästan lite pigg men somnade om och vaknade av klockan. Innan skolan så hade jag boendestöd. Först satt vi och pratade en stund och jag åt frukost. Eftersom lunch hinner jag inte så blev stadigare frukost. Sen så bäddade vi rent i min säng och så har jag även bokat tvättid till lördag. Innan hann jag även ta mig en kopp kaffe men det verkar inte ha hjälpt för när jag kom till skolan kom tröttheten över mig och kändes som jag hade ett moln över mig. Kände mig inte alls pigg, ville mest att tiden skulle gå fortare så jag fick åka hem. 😂 Väl hemma sen så tog jag tag i disken och käkade lite lätt lunch då jag var hungrig. Innan jag gick till Ica för att dels få min kasse från food2change så skulle jag även köpa mjölk. Följde med farfar hem och var hos farmor och farfar en stund. Dom hade fått kräftor så jag och farmor åt kräftor innan vi gick hem till mig. Tidigare idag var det ju lite vårkänslor om det inte blåste så kallt men nu på kvällen var det lite kyligare. Tog därför på mig en halsduk när jag gick ner till ICA.

Bilden tog jag nyligen efter att min farmor hade gått, hon tyckte jag såg pigg ut men jag vet inte. Känner mig inge pigg. Det är måndag och jag är trött. Någon som brukar vara måndagspigg?

Nu ska jag ta och svara på ett inläggs kommentarer har bara hunnit svarat på ett inlägg och så blir det lugnt, imorgon kväll ska jag på massage har bokat färdtjänst till stället då jag inte riktigt vet vart det ligger s då är det säkras. Men längtar lite tills jag får gå och lägga mig i min nybäddade säng 😍 Så trots den tröttheten jag har haft idag så har det varit en bra dag. Men ni vet den där känslan av att det är så lååångt till helgen, sån känsla har jag gått med och tröttheten. Men snart är det helg igen.

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Brukar aldrig vara det men var det igår konstigt nog. Kändes som jag hoppade på moln men det kanske var för att man varit dålig så länge och det faktiskt går mot ljusare tider 😋nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Ja hoppas du snart mår bättre och känner dig piggare😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Åhhh kräftor!!! 😍 Bland det godaste som finns!! 😍 Jag är lika trött alla dagar känns det som. Vet knappt vad pigghet är 😂 KRAMnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229