Trött ikväll

Hej!

Hoppas ni har en bra kväll!

Ja här blev det ju inte riktigt som planerat då. Jag har fått hjälp med att plocka ner julgardiner, julsakerna till vinden plus även dammsugning och torka golven av boendestöd. Nu är det vanliga gardiner som sitter i köket igen, även bokat tvättid på lördag så jag känner mig duktig. + disk också. Men efter det så la jag mig i soffan och började svara på era kommentarer från gårdagens 2 inlägg, trodde ögonen skulle gå i kors. Blev så trött det ända jag ville var att sova en stund. Hade tänkt att jag skulle ligga i soffan och läsa sen men det var bara de att jag verkligen orkade inte.

Så nu har jag nyligen vaknat för ett litet tag sen under tiden då jag vilade ringde dom från boendestöd och berättade att alla där nu vet min situation att jag inte mår bra här och att mitt mål är att flytta till Västerås, sen ska dom även försöka få tag på psykologen på habiliteringen. Mwn det känns lite som en dröm att jag har pratat med dom då jag var så trött. Antar att efter ca 4-5 år från skolan och sen komma tillbaka så blir man VÄLDIGT trött. Men ska läsa boken antingen ikväll eller imorgon. Känner att det är skönt att första veckan blev en mjukstart. Är ledig imorgon. Men nästa vecka då är jag i skolan alla 3 dagar. Har fått kommentarer om att boken jag har lånat är hemsk, ja jag vet själva historien redan att Dave blev psykisk och fysisk misshandlad av sin mamma. att hon låste in honom och osv. (Pojken som kallades det) Så jag är förberedd på att den är grym. Men han tipsade mig om den för det finns vissa likheter mellan mig och honom. (Dave) Mer om det i inlägget om boken men jag tror på något sätt att även om boken är hemsk så är det nog bra om jag läser den. Att jag inte är ensam om att ha en familjemedlem som misshandlade mig psykiskt. För ibland känner jag mig ensam om vad jag har varit med om.

AHHH Nu är allting återställt igen och julen bortplockad såå skönt 😍👌

Nu ska jag äta lite blir att äta baguette ikväll då kag känner mig lite trött allt och så blir det sen att läsa bloggar. Kanske hinner läsa lite innan jag sover. Öppnade boken tidigare och ögonen gick i kors😂💤 Men kanske orkar läsa lite nu då jag har vilat. Känner verkligen att jag vill läsa boken så jag kan berätta för er, + att jag har hört att den ska vara bra😃 Men nu blir det att äta.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Skönt att få julen bortplockad:)nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
När julen är över vill man ha vardag 😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Skönt att städa bort julen! Jag gjorde det för några dagar sen jag med, eller ja, grejerna hamnade på köksbordet som vanligt 😂 Små steg i taget här tydligen! Hoppas du fick sova gott inatt! Kram ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Haha ja jag hade turen att jag fick hjälp av boendestöd annars hade det blivit småsteg här med😂Kram fina❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229