Torsdag och Bokus

Hej!

Hur mår ni?

Här är det helt okej jag känner mig faktiskt ganska utvilad nu, idag fick jag vakna av mig själv och inget borrande eller hammrande från lägenheten under mig. Verkar som dom blev klara igår med saneringen då det har varit helt tyst. Känslan att få vakna av sig själv är ju underbart. Då blir man direkt på bra humör. När man blir väckt av oljud så kan jag berätta att jag blir rätt grinig och sur. Det är inte mycket som gör mig sur och det är mycket som ska till för att jag ska bli sur/irriterad. Men dessa morna när do har sanerat i lägenheten under mig har jag bara vaknat och känt mig rätt grinig. Fast vem vill vakna av att dom sanerar i lägenheten under dig? Så idag känner jag mig både lite mer gladare och utvilad

Idag är det torsdag och när jag vaknade vid 12 eller strax efter så gick jag och kollade i postfacket då jag fick mail från Bokus i måndags att min beställning hade skickats iväg och idag kom böckerna. Ni som har läst min blogg i veckan veckan vet att jag hade 10%rabatt på alla böcker och jag beställde 2 av Stephen kings böcker. Och idag kom dom. .

Nu kan jag äntligen börja läsa hans serie det mörka tornet. Jag har haft bok 3 och 7 i ett par år redan men dom har mest legat och samla damm. Då jag inte har kunnat läsa dom. Är det en serie så börjar man med första

Min första tanke var ju dock när jag såg första delen att det här var ju en väldigt liten bok. 1:an kommer jag ju läsa ut på kanske bara en vecka. Beroende på hur bra den är men bok 1 är så tunn😂 Sen blir ju det bara tjockare och tjockare. Men tanken är att jag ska börja läsa serien det mörka tornet när jag är klar med högen jag redan håller på med. Så jag kommer nog börja läsa dessa kanske i slutet av året. Men det som är så skönt är att jag nu kan om jag vill läsa denna serie för nu har jag dom 3 första böckerna i rätt ordning. För jag är sån läser jag en serie vill jag börja från början och inte direkt hoppa in i bok 3 det känns bara fel för mig. För har jag inte bok 1 i nån serie så kommer böckerna bara ligga och damma.

Kan berätta för er som läste mitt första inlägg igår att jag läste några kapitel ur boken "och sen var hon borta" innan jag gick och la mig igår för natten. Författaren heter Lisa Jewell. Tanken är att när jag har läst klart denna bok ska jag börja med böckerna jag fick av Carolina och efter att jag har läst dom böckerna så kan jag börja med Stephen king serie de mörka tornet.. Så som ni hör så har jag en del böcker nu. Så min långa semester är räddad. 😍 HÄR kan ni läsa inlägget där jag visade vilka böcker jag fick av henne.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och något att äta. Idag känner jag blir en bra dag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencer #personligblogg #personligt #länkamedkärlek

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
Så, skönt att få vakna upp utan massa oljud 😁 åh men Stephen King är bra 👌nouw.com/sofiefriden
Amandizan
Amandizan,
Stephen king är riktigt bra, 1 av mina favoriter 😊nouw.com/amandizan
MissJohansson
MissJohansson,
Gud vad kul! så härligt paket! Stor kram! <3nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Ja det är alltid härligt och kul med paket oavsett hur gammal man är😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229