Torsdag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra imorse var jag iväg och red sista gången för terminen. När jag skulle upp sådär 7:50 så ville jag helst somna om och inte alls lämna min varma säng. Hade ingen lust att åka iväg när det är tidigt och kallt ute. Men nu är jag glad att jag ändå åkte iväg för det var så mysigt att få rida och se min söta häst. Har vi inte alla stunder när vi känner att vi inte vill men sen när vi är där eller kommer hem efteråt ändå är nöjd att man åkte?

När jag väl kom hem sen så var jag rätt trött men glad. Jag kröp ner i min varma säng och värmde min frusna kropp som hade varit ute, läste och kommenterade lite bloggar innan jag sov ett par timmar, vilket var väldigt skönt. Det känns så himla skönt och extra härligt att få somna om om man har varit ute och gjort något. Nu har jag varit vaken en stund och fått i mig frukost och kaffe och tänkte snart ta hand om disken.

Igår kväll testade jag en grej nämligen att koka risoni (tror jag det stavas) och när det var klart så hade jag i frusna grönsaker och till det så stekte jag köttbullar, Och jag tänkte att detta kanske är gott. Var sugen på köttbullar och ville laga något enkelt. Och detta blev det och gott var det. Tyckte tillochmed att det var så gott så jag funderar på att laga det igen ikväll😍 (Den vit såsen är vitlökssås)

Nu ikväll så blir det en dusch har inte blivit någon än efter ridningen men snart så. Tänk imorgon är det fredag igen tycker verkligen att det går så fort nu. Och nästa fredag har jag varit i skolan första dagen, jag njuter så mycket jag bara kan nu av att bara vila och ta det lugnt. För dagarna går så fort nu. Och imorgon ska jag ta sovmorgon, bäst att passa på nu medan man kan.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #recepttips #recepies #västmanland

Gillar

Kommentarer

Kirsi
Kirsi,
Är det inte alltid så, att man vill stanna kvar i sängen när klockan ringer? 😊 Kroppen är programmerad till det. Till den grad, att ett tag använde jag väckarklockan som insomningsmetod. Sätt klockan på 10 minuter efter läggdags. När den ringer reagerar kroppen med känslan av att det är jobbigt att gå up och vill sova längre, och vips är det plötsligt möjligt att somna. 😊 kirsi.se
Mirre
Mirre,
Risotto har jag aldrig gjort själv, men har ätit av andra som gjort =Dsweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229