Torsdag

Hej!

Hur mås det?

Här har jag nyss svarat på ett inläggs kommentarer. Inlägget heter "Det regnar,det regnar" innan det så kommenterade jag bloggar. Igår när jag kom hem så var jag ju lite trött och somnade en stund. Men tydligen räckte inte den stunden då jag igen sen någon timme efteråt eller runt halv 1 igen somnade i soffan och vaknade igen vid 3 så då gick inte min planering ihop. Jag var så trött så jag gick och la mig och sov. Hade tänkt fortsätta kommentera bloggar men jag orkade inte. Var så trött så jag orkade inte ens svara på meddelande💤 Men idag är jag lite mer utvilad.

Idag så blir det lugnare här hemma. Efter jag har skrivit detta inlägg blir det att ta sig ut till Apoteket och hämta ut ny medicin, idag är det fint väder igen så det gör inget det är bara att passa på och njuta av solen. Så blir nog antingen en podd eller ljudbok i lurarna. Har jag tur så hinner jag hem innan regnet kommer då molnen börjar komma.

Idag på fcebook kom det upp ett minne att jag för 3 år sen tog denna bild på farmor och farfars hund. Hon gick bort i maj förra året. Och ibland kan jag sakna henne så mycket. Och just dom stunderna kan jag känna av att hon kommer till mig och är här. Det är lite de som är det fina och ha de gåvorna jag har att jag kan säga i huvudet att jag tex saknar henne (zazzi hette hon) och så kommer hon hit och är i min lägenhet. Ibland känner jag inte av henne men vet att hon brukar vara hos mig speciellt när jag önskar att hon vore här så känner jag extra starkt att hon är här. Annars känner jag oftast av henne hos farmor och farfar. Det är där hon oftast är. Men det är inte så konstigt då hon var farfars hund mest. Men hon tyckte verkligen om mig och jag henne. ❤

Men som sagt nu ska jag väl ta mig ut till Apoteket och sen hem igen för att se det senaste avsnittet av the handmaids tale som HBO har släppt. Som jag har längtat.

​#nouw #influencerlife #medialitet #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Beklagar ang vovven , hemskt att förlora sina djur dom är ens familjnouw.com/dajsiiiy
Amandizan
Amandizan,
Tack ja det är tråkigt och sorgligt hon var med mig många årnouw.com/amandizan
photoemmz
photoemmz,
Så skön dag du verkar ha haft! Såna minnen kan va så jobbiganouw.com/photoemmz
Amandizan
Amandizan,
Ja det är jobbigt men ändå fint och ha kvar då man saknar henne nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229