Tog höstbilder idag!

Hoppas er dag har vart bra?

Som jag skrev i ett tidigare inlägg idag så var jag uppe och tvättade kl 7 de inlägget hittar ni HÄR. Sen när tvätten var klar så tog jag mig en kopp kaffe som sagt och sen tog jag det lugnt en stund. Eftersom det fortfarande var dåligt väder då gick jag inte till Apoteket utan det fick vänta. Åt lite och efter de så gick jag ut. Då var det fint väder och väldigt skönt ute. Så medan jag gick till Apoteket passade jag på att fotografera lite hösten är ju så fin😍 Tog mig en kopp kaffe tlll när jag kom hem vilket behövdes.

Även om jag var jättetrött så blev jag sugen på korvstroganoff med ris så svängde ihop en lite lätt men hade kanske lite för mycket ris och för lite sås men aja gott var det. Nu resten av kvällen blir det inte mycket gjort kan meddela att det känns både i kropp och knopp att jag har varit vaken sedan tidigt idag. Så kan nog tänka mig att det blir en relativt tidig kväll här. Men känns skönt att jag har fått saker gjorda idag.

Men nu mina vänner intar jag sängläge för resten av kvällen. Hoppas ni får en fin kväll!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Em
Em,
Wow. kan verkligen inte sluta fascineras över alla fina höstbilder alla tar nu. Älskar hösten 😍👌🏻www.emmamatildaa.se
Amandizan
Amandizan,
Ja alla passar på nu medan det är så fint ute😍nouw.com/amandizan
helenaoeberg
helenaoeberg,
Vilket väder vi har! Underbart! La också ett inlägg om en höstig promenad igår. Kika gärna in. Hittade dig via FB! Stor kram och fortsatt fin helg // Hnouw.com/helenaoeberg
Amandizan
Amandizan,
Ja det är riktigt fint väder vi har och det är bara att njuta😁 Ska kika in! Kram på dig fina😀nouw.com/amandizan
helenaoeberg
helenaoeberg,
Gör så! Kram // Hnouw.com/helenaoeberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229