Tisdag? Onsdag?

Hej!

Hur mår ni?

Här har det varit rätt lugnt, varit vaken sen 10 idag då jag fick besök av min godeman. Det var trevligt och träffa henne. Hon är en sån person som jag känner att jag kan rådfråga om allt och inte bara min ekonomi. Så det blev lite kaffe och när hon gick vid 11 så la jag mig och läste lite bloggar innan jag sov av och till på soffan fram till 14. Då gick jag upp fast jättetrött och ville mest somna om 😂 Fixade i ordning allt som jag skulle ha med mig ner till tvättstugan.

Så nu har jag precis kommit upp från tvättstugan och de 2 första tvättarna är i maskinerna nu så ska gå ner om en liten stund. Men känns skönt att få tvätta och få lite underkläder dom börjar nämligen ta slut i lådan😃 Så resten av dagen nu kommer bli tvättstugan fram till 19. Funderar om jag ska beställa pasta och torr varor från matsmart också jag har ju mat men torrvarorna börjar ta slut. Känner att idag kommer jag inte orka gå och handla. Kanske gör det imorgon efter att jag har varit i köping men känner ändå att jag kan kolla in vad dom har och kanske hjälpa till med miljön.

Annars blir det inte mycket mer. Jag går och får för mig att det är onsdag idag. Jag vet inte varför men jag måste tänka en gång extra för att komma på att det faktiskt inte är onsdag utan bara tisdag. Lite jobbigt är det när huvudet säger 1 sak men när det sen inte visar sig vara sant då blir man lite fundersam...Ni som har beställt från matsmart och tagit faktura när ska den vara betald? Slutet av månaden? Hur blir det då om man beställer idag? blir det slutet av september som fakturan ska betalas, eller hur funkar det?

Nu ska jag strax gå ner igen blir gratis träningspass idag😂

Kram/Hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligt #personligblogg #personal #lifeinsweden #matsmart

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Kul, sett att många håller på med detta med matsmart. Jag är så skeptisk själv, haha fått för mig att man kanske kan få skit men kanske inte är så :-p. www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker det är bra så man ksn minska matsvinnet då det växernouw.com/amandizan
Fröken Rödlök
Fröken Rödlök ,
Jag tror att det är 14 dagar med faktura faktiskt. Vi har tagit via klarna ibland ich då har det vart 14 dagar. Www.frokenrodlok.se
Amandizan
Amandizan,
Tack då vet jag 🙏nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229