Tisdag och lite reklam

Hej!

Hur mås det idag?

Här är det helt okej lite småtrött fortfarande men fått i mig kaffe för en stund sen så känner mig piggare, imorse kunde jag inte somna om så jag gick upp la mig i soffan och kommenterade bloggar. Runt 11 somnade jag 1h vilket var väldigt skönt. Men jag ställde klockan då jag skulle till barnmorskan idag och få min P-spruta klockan 1. Var lite trött när jag vaknade men gjorde mig iordning och kom i väg. Fick vänta lite men när hon väl kom och jag fick min spruta så tog det bara 5 min. Väl hemma gjorde jag kaffe och lite frukost till mig.

Angående det jag skrev om igår om jag skulle börja ha både engelska och svenska på bloggen så tänker jag att jag funderar en stund och verkligen känner efter. Jag har ju gjort en impulsiv sak redan, och känner att nej nu lyssnar jag på magkänslan/intuition och gör inga snabba beslut utan funderar och känner efter. Fast på youtube och instagram så pratar/skriver jag ju redan på engelska så egentligen skulle jag kunna ha bloggen på engelska också. Men jag trodde ju att jag redan hade google translate på min blogg men tydligen inte. Så jag fixade det igår kväll. Så nu tills jag har bestämt mg så kan man ändra språk. Jag gillar egentligen inte google translate och skulle vilja skriva själv, för det är inte alltid som google translate har rätt stavning..

Tänkte även passa på som Hanna och göra lite reklam för min instagram. Bilden har jag tagit tidigare i sommar och sen gjort lite redigering Visst blev den fin?

Men det var kul att så många utav er valde "follow your creativity" Och självklart kommer jag göra det. Vill ju veta lite vad ni tycker och så men i slutändan är det ju jag som bestämmer. Men ändå kul att få höra era åsikter. Vad jag ska göra resten av dagen får vi se, jag har lyssnat en del på bok 8 av chris carter och den är så bra! Riktigt spännande. Funderar om jag ska fortsätta lyssna, ska även ta tag i och svara på kommentarer och senare kommer det bli en dusch här idag. Skulle ha svarat på kommentarer igår redan men jag hade biverkningar då jag tog mina antidepressiva igår, men idag mår jag bättre och känner inte av några biverkningar. Så idag blir det lite bloggjobb.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use the google translate, to better understand.

#personligblogg #personligt #nouwinfluencer #influencerlife

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Du tar ju den där p-sprutan då och då hur ofta får man fixa med sådant? Är det något du kan missa ibland eller hur funkar det?www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Man tar p-sprutan var 12:de vecka men jag har tagit var 11:te vecka så blödningarna slutarnouw.com/amandizan
Kamilla
Kamilla,
Helt rätt att göra reklam för sig själv och sina medier. Jag heter kamillaskamera på instakamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Jag får ta och kika in dig på instagram 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229