Tisdag och boktips

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, lite seg men jag har suttit och svarat på gårdagensinläggs kommentarer. Blev bara ett inlägg igår här för sedan på kvällen så sov jag på soffan och när jag vaknade var jag helt färdig och orkade inte blogga helt enkelt. Jag orkade ingenting kändes det som så trött var jag. Helt död. 😴

Nu idag har jag varit ute och pantat flaskor med boendestöd. Sedan har jag även skickat lite mail tidigare idag. Så har fått lite sånt gjort. Så lite har jag orkat gjort, det viktiga och det är huvudsaken. Innan jag klev upp idag så lyssnade jag klart på en bok och tänkte ge en liten recension.

Jag har tidigare tack vare @jessicaburman lyssnat på James Bowens böcker och nu i början av januari började jag lyssna på Jul med Bob. Som även den är skriven av James Bowen och idag blev jag klar.

Handling:

I denna bok får man följa med när han innan han blev upptäckt och innan han träffade katten som han döpte till Bob hur hans jular var. Katten Bob har förändrats hans liv från att bo på gatan och inte fira jul inomhus till att nu göra det. Det är en sådan fin historia som vanligt och jag blir så varm när jag lyssnar på hans böcker. Det är en varm och mysig bok som kan bjuda på några skratt. Jag tycker Bob är så söt på omslaget. 😍Jag rekommenderar den verkligen.

Imorgon är min sista dag på kursen och det ser jag fram emot. Känns att min kropp vet att imorgon kväll får jag äntligen vila ifrån läxor en stund det ser jag fram emot. Det behöver jag. Ladda om batterierna inför Engelska grund som börjar i mars.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Louise
Louise,
Jag har lyssnat på alla böcker samt sett filmen på Netflix. Underbara böcker och sån fin kisse.

Ha en fin dag.
louisegpersson.se
Junitjej
Junitjej,
Skönt att du får vila dig från läxor! Man behöver läxfria perioder för att orka med studierna!

Tänk att jag aldrig har fastnat för detta med ljudböcker. Jag kan inte göra något under tiden jag lyssnar för då tappar jag handlingen, men det kanske funkar att lyssna under längre bilresor.
www.junitjejen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229