Tisdag

Hej!

Hur mås det?

Här är det helt okej, har nyligen ätit mat och druckit en kopp kaffe så nu är man lite mer vaken ☕ Tack för de fina kommentarerna om att man faktiskt kan eller borde kunna föna håret även om klockan är efter 9. Jag tog faktiskt tid och det tog ca 4-5 minuter. Så jag tycker inte de är så farligt. Värre vore de ju om man stod 4-5 timmar på kvällen😂 Efter det så la jag mig i soffan och kollade på dokumentären, ja jag råkade ju självklart somna så det var bara att spola tillbaka.

Nu har jag kanske ca 45min kvar av sista avsnittet. Och jag tror faktiskt det var någon från Human trafficking som tog henne och kidnappade henne. Det är både sorgligt och tragiskt. Tyvärr tror jag att hon finns i dessa system som Human trafficking har. Dock är dom svåra att komma åt då de finns på så kallade Deep web som dom tar upp i serien. Lever hon? Ja men hon kan också vara död. Jag önskar man kunde hitta henne men jag tror det är väldigt svårt då de systemet är svårt att hitta. + att det är så stort när man väl kommer in, det är hemskt att det är över flera miljoner barn som blir kidnappade av Human trafficking. Och en av barnen tror jag tyvärr att det är Madeleine Mccann.

Tänkte jag skulle se klart de sista avsnittet nu och sen blir det att gå till Apoteket och hämta ut medicin och även köpa lite kex då jag har lite ost hemma som jag fick igår. Ni som inte vet vad food2change är så är det en ideell förening som jobbar för att minska matsvinet, För att få hämta en kasse varje vecka så måste du vara medlem. Medlemsavgiften är 500kr var 6 månad. Sen får vi se vad jag ska göra tänkte att det får bli skinksås med pasta till middag.

Vad ska ni göra?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Jag tror dessvärre också att det är något sådant som hänt henne... Dom hade säkert spanat på henne (hon var ju så söt) och lärt sig föräldrarnas rutiner när de åt & sen tagit henne. SÅ HEMSKT! Stackars barn & vad hon antagligen varit med om... 😔nouw.com/sannaevelyne
Amandizan
Amandizan,
Ja det är så hemskt, ja hon är ju söt. Tycker att det är hemskt att barn blir utsatta så här, att det finns så grymma människor 😔nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Förenigar sådär som vill göra sådana goda saker är ju jättebranouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Ja det är det verkligen!nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229