Tisdag- En höst dag

Hej!

Hur mår ni?

Här har man nyligen kommit hem från Köping och psykologen. Det märks att det är höst nu för det är kallt ute nu, hann sitta i solen en stund innan sjuktransporten kom. Det var varmt i solen men det kändes ändå kallt i luften. Kom ändå i tid till min psykolog och vi satt och prata om mål både kortsiktigt och långsiktigt och vad det är som skulle kunna hindra mig? Jo min ångest. Men känns ändå skönt att ha lite hemläxa. Sen tog jag upp hur min sömn påverkar mig. Sover aldrig en helnatt vaknar flera gånger, och vi kommer gå in på det men senare. Tog även upp att den senaste veckan har jag haft en del ångest. Nu är jag hemma igen och har tagit hand om disken, ätit mat och en kopp kaffe. Känner mig duktig som gjorde allt detta fast jag helst hade velat lägga mig i soffan ett tag och vilat. Och så har jag tagit fram kyckling ur frysen. Duktig är man.👌 Blir kyckling ikväll.

Och eftersom jag har gjort allt detta sen jag kom hem känner jag nu att jag kan vila lite för jag har planerat för kvällsmaten (är dålig på att planera) brukar glömma att ta fram kyckling tidigare under dagen annars men nu kom jag ihåg att ta fram👌 +poäng till mig. Sen har jag även tagit hand om disken och fått i mig mat så nu kan jag klappa mig på axeln och vila lite. Men nu blir det att lägga sig under filten och värma mig. Trots att solen har varit framme så har det blåst och det blåser kallt ute. Och det är kallt inomhus med fast nu när jag kom hem var elementen på men det är ändå kallt. Det märks iaf att hösten är här nu. Men jag känner mig duktig som har gjort dom viktigaste sakerna nu när jag kom hem trots att jag var trött. Tror dock att jag inte är ensam om att ha dagar då man är trött och helst vill ligga på soffan.?

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #nouw #västmanland #psykiskohälsa #personal

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag planerar inte mat här utan Drt blir något man är sugen på fast man kanske borde planera maten bättrenouw.com/2barnsmammaochfru
Jennifer
Jennifer,
Usch ja hösten är verkligen kommen, det gillas inte 😟 jennifermarie.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229