Tips på ljudböcker

Hej!

Hur mår ni idag?

Idag tänkte jag bjuda på några ljudböcker som jag har lyssnat klart på som jag vill gärna dela med mig av. Tycker även det är dags nu då det var ett tag sen jag kom med några ljudboks tips. Så här kommer 2 st en miniserie och en bok.

Första boken heter Ett litet steg på vägen. Den blev jag sugen på att lyssna på efter att @jiathomsen hade tipsat om denna på sin blogg och kände att denna kunde passa mig då jag har så svårt att hitta bra feelgood böcker. Denna handlar om Stella som en dag få veta att hennes tjänst kommer försvinna på jobbet och hon blir tilldelad en annan tjänst nämligen att åka runt i norden och kolla in hotell som kanske kan passa resebyrån hon jobbar på. Hennes första jobb blir fröliden hon tar med dig sin son som har problem i skolan och under en vecka ska dom vara på fröliden och utvärdera hotellet och se vad dom har för aktiviteter. Mycket händer under den veckan som kommer förändra deras liv. Jag tycker boken är riktig mysig att lyssna på och man blir liksom glad. Den är inte heller lika förutsägbar som de flesta av denna gen jag har lyssnat på, man ser att den finns där men man vet ändå inte riktigt hur den slutar och det gillar jag. Tack Har du något mer tips?

Bok nr 2 👆

Detta är då mini serien jag har lyssnat på och detta är en thriller och mycket spänning i. Serien heter leveransen och han som har skrivit denna bokserie träffade jag på i Västerås litteraturfestival. Boken Så författaren är från Västerås. Boken handlar om att kuriren Andrej Pablo ska göra ett sista jobb innan han slutar så han flyger från Moskva till Sverige med det han ska leverera. När hans nyfikenhet tar över och kollar vad som finns i lådan är han inte medveten om att han släpper ut något som kommer få många i Sverige att sjukna, Väl på plats när han har lämnat det så har det redan spridit sig. Försvarsmakten och politikerna försöker snabbt lösa denna kris. Tycker verkligen detta var en bra serie och den höll spänningen. Och blev aldrig tråkig. Så gillar man spänning så rekommenderar jag denna.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #nouw #personal #lifeinsweden #boktips #storytel #ljudböcker

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin
Hannas krypin,
Jag har inte lyssnat på någon ljudbok än. Har inte tagit mig tiden till det. Jag gillar båda handlingarna på böckerna du tipsar om. Den första känns som en riktig Hannabok! Den andra låter också riktigt spännande. hannafialotta.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jag tror faktiskt att den första boken kan vara något för dig😊nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
jag önskar att ag hade tips, jag läser i stort sett bara bloggar dock verkar dem ju toppennouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Jag läser bloggar med men det går lite i perioder ibland läser jag mer böcker och ibland bloggar nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229