Tips på bra ljudböcker!

Hej!

I detta inlägg så tänkte jag tipsa er om några bra ljudböcker som jag har lyssnat på som jag tycker är värda att sprida. Själv älskar jag att läsa böcker men även att lyssna på böcker tycker jag är avkopplande.

Bok 1. Marley och jag: John Grogan har skrivit denna bok och berättar hur han och hans flickvän köper en liten Golden retriver och man får följa hans uppväxt. Man får höra om hur tokig och galna idéer Marley har, tills han kämpar in i det sista. En bok jag har lyssnat på mer än 1 gång och jag älskar verkligen denna. Man skrattar mycket och blir känslosam när tiden är inne. Boken han skrev blev också en film som handlar om Marley.

Bok 2. Sandmannen- Joona Lina serien, detta är bok nummer 4. Dom hittar en man som har blivit nerkyld och när dom kollar närmare så har han varit död i flera år. Samtidigt som ett vittne förs in på sjukhus för han har legionärssjukan, och med hans vittnesmål kan dom öppna ett gammalt fall där Joona Linna tog fast gärningsmannen och då dömdes till rättspsykiatrisk vård. Nu måste dom prata med den dömde igen och måste därför låta någon från polisen vara inlåst på samma ställe som den dömde. Tycker denna bok var en av dom bästa i serien, skrämmande men väldigt spännande.

Bok 3. Sista jag tänker rekommendera kommer bli Jonas Gardells bokserie: Torka aldrig tårar utan handskar. Innan jag hade lyssnat på böckerna så hade jag sett miniserien som gick på tve. Handlar om Benjamin som träffar Paul när han går runt hos folk och predikar om Jesus och att dom ska bli med i Jehovas vittne. När Paul och Benjamin träffas bjuder Paul in honom till att fira julafton med honom och hans kompisar. Benjamin blir obekväm och går men slutar med att han kommer dit och då träffas Benamin och Rasmus och det klickar mellan dom på en gång. Under denna tiden som detta utspelar sig på så har HIV smittan kommit till Sverige och med tiden så dör flera och man får följa Rasmus,Paul och Benjamin hur dom handskas med familjerna som förnekar deras läggning, vänskapen gruppen får, och smärtan när flera av deras vänner dör. En bok som är välskriven med både humor, smärta och kärlek

Har du nextstory så kan du lyssna på dessa 3 böcker där!

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229