Tips och drömmar

Hej!

Hur mår ni?

Här har man blivit väckt igen av folk som håller på och grejar utanför där jag bor och de börjar ju redan vid 7 på morgonen vilket jag inte alls tycker är kul. Men lyckats somna om när de har tystnat en stund. Men jag var upp vid 9 för jag skulle till VC och ta prover för levaxin (sköldkörteln) när jag sen kom hem igen la jag mig i sängen och sov ett tag. Och nu har jag varit vaken en stund ätit frukost, gjort rent diskhon. Men med tanke på så hur det låter utanför så kan jag ändå tycka att det ska bli skönt att gå till skolan imorgon så man slipper oljudet imorgon. Mitt morgonhumör dras ju liksom bara på när man inte får sova. Och så blev det ju inte bättre av att när jag satt och väntade på vårdcentralen är det en gubbe som börjar spela gammal musik som tex Christer Sjögren. Och jag gillar ju inte den typen av musik. Eller iaf inte på morgonen😂 Bäl hemma igen så kollade jag i postfacket och då hade jag fått detta:

Tack Så mycket #länkamedkärlek😍

Iaf så somnade jag sen igen när jag kom hem och jag vet inte vad jag drömde om jag var på något sorts läger eller jag bodde tillsammans med flera personer och vi delade på kök och så fanns det kläder man kunde få om man behövde det. Det konstiga var väl att kök, affärer låg i olika rum så man gick aldrig riktigt ut men man kom ut till långa korridorer med olika dörrar som ledde någonstans till tex där man kunde få kläder då var det som en liten butik. Efter ett tag då blev det lite kaos och alla skulle försöka ta sig ut och mitt i alltihop så läser jag ett meddelande från B att jag ska komma ut. Så medan det är rörigt och alla är överallt och i vägen så försöker jag leta efter honom jag ser B men jag kommer liksom inte förbi ut från alla människorna. Jag hinner nästan ta mig ut till B innan jag är hos min gammelmormor på besök. Idag är hon död sen länge. Men hon bjuder hem mig och jag får kaffe och kakor i lägenheten bor hon lite större men det liknar lägenheten hon bodde i när hon levde. Vi sitter och pratar om vad som har hänt och varför mamma var som hon var mot mig. Och därefter vaknar jag. När jag drömmer om min släkt som har gått bort så tror jag det är dom som kontaktar mig och säger att dom finns med mig.

Nu ska jag iaf kommentera era kommentarer och sen fortsätta se på mommy dead & dearest. Ni som har sett The act så är det en kommentar om vad so hände den natten när Gypsy dödade sin mamma. Dokumentären kom före serien. Jag ska se the act efter att jag har sett färdigt dokumentären. Den finns på HBO

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström ,
Men så drygt att de börjar så tidigt, hade fått spel hahaha 🙏
Så konstig dröm du hade 🙈
Men så otroligt fint armband du fick 🦄
www.mrskjellstrom.se
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström ,
Men så drygt att de börjar så tidigt, hade fått spel hahaha 🙏
Så konstig dröm du hade 🙈
Men så otroligt fint armband du fick 🦄
www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229