Tillbaka!

Hej!

Nu är jag tillbaka gen efter ett långt uppehåll men det har hänt mycket sen sist och tänkte dra lite vad som har hänt i mitt liv.

Psykisk ohälsa: Under en stor tid så mådde jag jättedåligt så att jag hamnade på psyk och detta hände alltså i September förra året, låg inne en vecka och fick medicin så det blev bättre. och sen någon vecka tillbaka har jag varit på återbesök på psykiatrin och fick hjälp så att jag får prata med en kurator på vc och sen skrev hon av mig där ifrån. Så mycket av skälen till att jag inte bloggade var för att jag inte orkade och mådde så dåligt.

Praktik: Sen i November till sista Januari så hade jag praktik på en förskola i Kolbäck så det tog upp mycket av min tid. Trivdes jättebra där fick gå mellan alla avdelningar från minstingar till sexåringar. fick tillochmed teckningar av några av barnen, kom några barn väldigt nära vilket var jättekul!

Lägenhet: Sen har jag även fått min första lägenhet så det har varit mycket jobb med den, äntligen fått en hiss och ramp så jag kan gå ut och in som jag vill. Varit lite strul med att få ordning på allt men nu så. Jo jag kom på att jag även har hunnit klippt mig och färgat håret, så nu är jag rödhårig gen!.

Så nu har jag nog gått igenom det mesta som har hänt i mitt liv i stora drag! Nu ska jag fortsätta kolla på Eurovision. Hoppas ni har och får en bra kväll/Amanda


Eurovision!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229