Testat smart drive

Hej!

Hur mår ni?

Här är det helt okej med mig, är trött men det är jag alltid mer eller mindre, hehe. Nu har jag legat i soffan och helst av allt velat somna men nu har jag kommenterat massa bloggar som jag inte har hunnit med under morgnen. Och ni kommer få en förklaring.

Jag var nämligen ledig idag från skolan då jag skulle in till hjälpmedelcentrum i Västerås och prova en Smart drive. Det är ett hjul som man sätter bak på rullstolen som kan föja med vart man än ska. Går att ta bort den om man ska åka bil. Och den fungerar ungefär som en automatbil. Den hjälper till och kör det ända du behöver göra är att styra och svänga. Så det har jag gjort denna morgon och kul var det. Så om 4 veckor kommer min och då ska jag in igen och få den monterad så den passar min rullstol. I´m soo excited. Kom hem runt 1 och sen dess har jag inte gjort så mycket har som sagt läst bloggar.

Det här är videon som min sjukgymnast visade mig vad smart drive är och det är även den videon som gjorde att jag ville testa en sådan.

Nu blir det att bara ta det lugnt och kanske sova en stund på soffan är iaf riktigt trött. 💤 Ska kanske tillochmed fortsätta se på Arrow då det inte är många avsnitt kvar nu. Blev inget mer inlägg igår då jag inte kände eller ens visste vad jag skulle blogga om för jag kollade mest på Arrow.

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
vilken smart rullstolsgrej. Att köra i dålogt väglag kan inte avra så lätt alla dagar. Ha det fin fint.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Ja det kommer ju hjälpa mig mycket 👌nouw.com/amandizan
Jenny
Jenny,
Wow vilken grej!! Så smart!!
Kul att de kommer med nya grejer 😊 Måste va kul att få uppdatera din stol och få den lite hightech och även få det lite lättare att komma fram utan att bli helt utmattad.

Är arrow bra?
Har inte tittat på den ännu.

kram kram
jenzel.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229