Tar min spirituella sida på mer allvar

Hej!

Hur mås det idag?

Här är det bra, jag har faktiskt varit och träffat Kirsi idag, äntligen fick jag träffa henne idag. Vi har ju inte sets på ett tag för när vi planerade att ses sist så gick det inte i vår planering. Och så är det ju saker och ting händer. Men idag sågs vi och jag känner verkligen så glad att jag fick träffa henne. Jag behövde verkligen det för jag har känt den senaste tiden att jag öppnar mig mer och mer och känts bara att jag behöver få klarhet i så mycket. Och det känns som jag har fått det nu. Så nu sitter jag här och är dels sporrad i att fortsätta min mediala sida för jag vet och känner att jag kan så mycket mer. Och jag vet att jag ska jobba med att vägleda och hjälpa andra genom mina kortlekar/kortlek. Jag har även fått lära mig hur attraktionslagen fungerar. Så ja en mycket bra dag. Skrev lite på skämt om att det ska bli kul att gå på kurs hos dig imorgon. För hon är en av dom som har hjälpt mig att utforska och öppna mig mer. Jag vet vad jag ska jobba med och jag känner det så pass starkt att jag bara vet att detta är mitt kall. Det är därför jag har fått mina förmågor. Sen har även @sandifighter även hjälpt till. Jag har alltid trott på änglar och nu känner jag av dom mer och mer varje dag.

När jag kom hem till henne så höll hon på med ett halsband och jag vet bara att jag fick en rätt stark känsla att denna skulle jag ha. Så det slutade med att den följde med hem.

Så jag har länge tänkt att jag ska börja ta betalt för mina läggningar av tarot men inte riktigt börjat eller vågat ta de steget men nu tänkte jag faktiskt börja. Tänkte då inte en sån hög summa utan det blir 10kr och om´man vill skicka en högre summa så är det upp till personen själv. Vad den tycker om det blev så bra att den tycker att den vill ge mer. Men minst 10kr. Och självklart bara för att jag skriver detta betyder det inte att ni som läser ska göra detta. Utan är det någon som känner att den vill få en vägedning så får ni höra av er men det är inget måste. Utan detta inlägg är mer som ett promotion. Känner att det är verkligen dags nu att ta tag i denna dröm som jag så länge har haft. Det är dags att ta den på allvar och göra verklighet av den. Sen flera år tillbaka så har jag känt att jag vill hjälpa människor på något sätt och att jobba som spådam eller sierska har jag inte riktigt tagit på allvar. Men nu är det dags. Att jobba mot de målet.

Och som sgt detta är ett inlägg för att promota mig. Jag vill ju nå ut till folk och min blogg är då ett enkelt sätt. Det kommer komma fler inläägg nu om min mediala sida, om änglar och hur jag känner av dom. Då jag vill ta detta mer allvar. Hoppas ni kommer gilla det. Fler här som tror på änglar?

Hur har eran dag varit? Här hos mig regnar det vilket det har gjort tillochfrån idag.

Kram/Amanda

#medial #spådam #nouw #influencer

Gillar

Kommentarer

Katja
Katja ,
Vad roligt att du träffade Kirsi! Klart du ska börja ta betalt! www.katjaziden.vimedbarn.se/
Amandizan
Amandizan,
Det var verkligen jättekul att träffa henne igen då det var ett tag sen 😊nouw.com/amandizan
Kirsi
Kirsi,
det var så trevligt att träffas och fika. Tack så mycket för pratstunden! jag 'är alldels förkyld och slut idag. Hade planerat en massa nya smycken, som fortsättning på den inspiration jag hade igår, men jag får återgå till sängen efter alla kommentarer.kirsi.se
Amandizan
Amandizan,
Tack själv för pratstunden det var verkligen trevligt. Hoppas du blir frisk snart så du kan återgå till att göra smycken😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229