Tankar en lördag

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit relativt lugn, varit rätt trött hela dagen så har legat i soffan och kollat på youtube och sovit bland annat. Har även lyssnat på podden spöktimmen idag. Så nu måste jag vänta till på tisdag tills det släppts ett nytt poddavsnitt. Jag verkligen ÄLSKAR spöktimmen. En av de bästa poddarna som finns. Förutom creepypodden då.

Nu ikväll har jag tagit mig en varm och skön dusch. Kände att det behövdes då håret behövde shampoo om vi säger så. Men väl i duschen så var det ju väldigt skönt och nu i efterhand så känner jag mig som en ny människa. Älskar känslan av nytvättattat hår😍 När det inte är lika blött vill säga. Efter att jag hade tagit den sköna duschen satte jag mig och gjorde min läxa som jag har till på måndag. Kände att jag har energi och ork till att göra den. Vissa hade säkert redan gjort den i onsdags är jag fick den men då kände jag mig rätt trött när jag kom hem så jag behövde vila. Sen tycker jag att det viktigaste är att man gör den och inte när. Till läxan bryggde jag lite kaffe också. Så nu kan jag släppa skrivuppgiften för nu är den gjord. Kan ärligt erkänna att det är roligare med en skrivuppgift än en matteuppgift.

Ikväll ska jag försöka sätta mig och svara på kommentarer jag har inte orkat det tidigare idag då jag har varit helt slut. Men ni ska veta att jag läser dem och verkligen uppskattar dom och blir så glad av dom 🙏 Men detta regn väder gör mig så otroligt trött, Det såg ut på väderprognosen att det skulle börja snöa idag på eftermiddagen här men det ända det har gjort är att regna. Så trött är jag hela tiden nu. Det hjälper heller inte att jag har gått med en känsla av att jag vill utforska, ta reda på mer om vem jag är/gillar. Se nya saker, uppleva nya saker. Men ändå så känns det bara som att jag står fast. Ibland får jag en känsla av att jag bara vill dra och göra något spontant, nu händer inte det allt för ofta så när det väl hände så önskar jag att jag dels hade råd och hade vänner som jag hade kunnat gjort det med.

Så ja det är väl lite vad jag har tänkte och önskat idag. Jag skulle tex vilja gå på vinprovning (Vitt) (mousserande) någon som vill följa med? Men annars har det varit en helt okej dag.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouwsweden #västmanland #nouw #tankarochfunderingar #tankarochkänslor

Gillar

Kommentarer

Annica
Annica,
Blev även här en lugn lördag tillsammans med barnen. Troligtvis pga min huvudvärk då jag har slutat med cola.. uju, den abstinensen är inte att leka med.. 😉 annicama.com
Amandizan
Amandizan,
Har aldrig fått abstinens av att inte dricka cola men däremot kaffe 😉nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Blev det någon snö?
Förstår att du vill ha någon att göra olika aktiviteter med, men om du börjar ta dig till någon aktivitet själv så kanske du kan träffa någon som du kan gå på fler aktiviteter med? Svårt... svårast att komma över den där första tröskeln tror jag.. Men jag hejar på dig!
www.popprinsessan.se
Amandizan
Amandizan,
Det svåraste är ju att börja och att våga jag är ju blyg så det är lite de som hindrar mignouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229