Tack för hjälpen!

Hej

Hur har eran dag varit?

Jag vill mest bara kika in för att säga tack till Fnulan och @Naatly som tipsade mig om canva.com tack vare att dom två tipsade mig om den sidan har jag nu gjort mig en omslagbild till min facebooksida "Amandas tarot" jag blev väldigt nöjd och valde att publicera den så nu är även en omslagbild gjord dit. Så nu är väl också tanken att jag ska göra en omslagbild till bloggens facebooksida. Men som sagt tack så mycket för hjälpen ni två. Och tack @sandifighter för att du gjorde min första recension på "Amandas Tarot" det betyder så mycket. Nu känns det som jag kan dra igång ännu mer. Och känner även lite hopp för att min blogg facebooksida ska dra igång då jag kan fix till den så den ser lite mer finare ut. Så detta inlägg är väl mer en promotion för dels mina andliga tjänster men även för bloggens facebook sida. Men såhär blev min omslagsbild för "Amandas tarot"

Den är enkel men snygg tycker jag med en ängel. Jag fastnade direkt för denna bild när jag såg den😍

Så om du vill bli avläst av mig och få vägledning eller om du vill få veta om dina nära och kära har det bra, eller om ditt djur har gått bort och veta om den finns med dig, så hör av dig till mig detta är tjänster jag gör. Sök på Amandastarotagels eller tryck HÄR för att komma till den sidan och vill du gilla min bloggs facebooksida så du direkt får uppdatering när jag gör inlägg här på bloggen tryck HÄR Det kanske inte är världens roligaste inlägg men jag skulle bli så glad om du gick in och följde mig. Det skulle betyda så mycket. ❤🙏

Nu ska jag försöka fixa något att äta. Känner mig iaf mycket piggare då jag sov någon timme på soffan efter att jag hade bloggat sist så känner mig mycket bättre och har mer energi. Och som jag sa redan igår ni får gärna sprida vidare att jag gör avläsningar på era bloggar eller höra av er till mig. Som sagt jag tänker inte ge upp denna drömmen om att jobba som spådam. För då får jag chansen att jobba med människor och hjälpa dom precis som jag alltid har velat.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #medialt #spiritualitet #tarotkort

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Den blev jättefin 😍 Så bra att du följer din dröm! KRAM fina 😘nouw.com/naatly
jennifermarie
jennifermarie,
Jag ska in och recensera 😃 Oh tack för tipset, ska kolla in den sidan 😃 nouw.com/jennifermarie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229