Svar på frågorna del 2

Här kommer de frågor som inte blev med i förra inlägget. För att läsa de första frågorna och svaren klicka HÅR

@charlottelinden: Om du fick välja vilket yrke som helst i hela världen att jobba med. Vad hade du valt? Jag hade nog valt att jobba med mordutredningar i antingen USA eller U.K. Kollar på jättemycket program där dom ska lösa mord och tycker det är så intressant så skulle välja det.

@Jennysvardag: Vad gör du när ingen ser? Jag kan vissa dagar sova midda hehe , ibland bara sitta och drömma mig iväg i mina tankar. Glo på filmer o serier

Vad mår du bra av att göra? Jag mår bra av att kunna hjälpa människor, om jag gör någons dag lite lite bättre det får mig att känna att jag har gjort nytta samtidigt som jag mår bra.

@Johaannaa: (När du var liten) vad ville du bli när du blivit stor'? Oj jag ville bli så mycket när jag var liten, hade en period då jag ville bli skådespelare, veterinär, lärare med mera. Men det som alltid har funnits med som finns kvar än idag är författare.

Favoritmusik?: Oj det är också lite svårt att svara på då jag gillar nästan all musik, kan lyssna på allt från hårdrock till hardcore till dansband. Men dance och house musik ligger lite varmare om hjärtat även elektronisk.

@Naatly: Vad är absolut det äckligaste du vet?

När jag var barn så var det bröddeg eller chokladboll smet då man blev kletig och tycker fortfarande inte om det annars stora spindlar.

Carro Hur gammal var du när du flyttade hemifrån?

Jag var 21 och skulle fylla 22 det året

@katjaziden: Hur skulle du beskriva dig själv med 5 ord?

Hmm är ju inte sådär jättebra på att beskriva mig men skulle säga, rolig, omtänksam, snäll. introvert, lugn

Vad är du rädd för? Har alltid varit rädd för tandläkaren och är det fortfarande, lite höjdskräck. rädd för att dö ensam utan barn och partner.

@melissaskywalkz: Skulle du kunna bli vegan? varför/varför inte?

Ja jag skulle kunna bli vegan, för att jorden och klimatet skulle må bra av det, och det skulle rädda jorden och klimatet. Eftersom om 12 år om vi inte gör nåt så kommer det inte gå att rädda jorden och klimatet-

Har du några tatueringar eller tankar på att skaffa?

Nej jag har inga tatueringar, jag skulle vilja ha men vet inte vart eller vad, skulle jag ha nån så vilja att den ska betyda något. Sen är jag ju rädd för nålen också.

@Denevigaresenären: Vilken är din favoritmaträtt?

Den var ju lite klurig men skulle säga kyckling och ris med currysås det är nog något jag aldrig kommer tröttna på.


Klar med alla svar på del två 👌 Väldigt roliga frågor! Tack!

Nu Har man svarat på alla frågor som sagt och det var både roliga och intressanta frågor ni hade. Hoppas ni är nöjda med svaren, skulle ni vilja ha fler frågestunder? Tack än en gång för era frågor ni är underbara❤

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Jag skulle också kunna tänka mig att bli vegan. Eller, kanske inte vegan på en gång. Jag tror jag skulle börja med vegetarian. Jag äter nästan aldrig kött, kanske kyckling och fisk ibland. Men jag skulle definitivt kunna klara mig utan det. Har fungerat på att bli vegetarian men är inte riktit där en. Snart! 😊 // Petra Elisabeth nouw.com/petraelisabeth
Emma
Emma,
Åh va kul att få läsa 😃www.madurban.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229