Städning

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit bra, jag somnade en stund på soffan tidigare efter att jag hade bloggat men när jag vaknade sen så tog jag tag i badrummet/toaletten. Yes jag städade handfatet och torkade rent det och likadant med toaletten så när jag var klar luktade det jättegott. När jag var klar på toan så gick jag ut med soporna och slängde plast. Tänkte att det är bättre att ta det nu när det inte är så mycket. Då det snabbt samlas på. Sen blev även disken gjord innan jag att jag hade gjort tillräckligt. Så skönt att få det städat när man ligger med migrän då orkar man inte göra något för varje rörelse gör så ont. Så att nu kunna städa lite känns ändå skönt. Det känns som att när jag har migrän då får jag verkligen vila och får massa energi tillbaks.

Nyhet från grandiosa- flatbread med mozzarella och pesto.😍

Nu sitter jag i soffan igen och är proppmät, jag unnade mig en fryspizza idag, tyckte har jag städat lite och inte bara legat på soffan så kan man äta pizza. Denna var verkligen jättegod orkade inte äta upp hela så har en liten bit kvar nu till senare ikväll om jag skulle bli hungrig/sugen.😉 Pizzan var riktigt god och den blev sådär krispig och inte alls för degig som vissa fryspizzor kan bli. Denna är något jag kan tänka mig köpa igen, köpte den igår när jag var och handlade och tänkte att jag kunde prova något nytt. Det var ändå extra pris på dom.

Nu kan jag säga att jag har lust att sova middag😂 jag har lite matkoma nu kan man säga efter att jag nästan tröck i mig hela pizzan. Men gott var det. Jag gillar både mozzarella och pesto. Nej men det blir någon serie eller film nu ikväll.

Kram/hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Visst blir det extremt mycket plastsoporna nu för tiden!? Jag tycker att vår plastsortering bara ökar istället för att minska😡. Pizzan såg supergod ut bra när man hittar något fryst som faktiskt blir gott. nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Ja så fort man går ut med de plasten så blir det nytt på en gång man hinner inte ens vänja sig med att det är tomt😴😔nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle,
Skönt att få gjort städningen . Jag städade lite jag md igår och ska fortsätta lite idag michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det var skönt att få städa toaletten och handfatet. Blev så fint efteråt😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229