Spökar det?

Hej!

Hoppas ni mår bra?

Med mig är det fint bara lite småtrött, blev inte mycket sömn inatt kan jag säga. Jag är ju nattmänniska , ungefär när jag börjar känna mig trött och ska gå och sova så händer det något. Det smäller liksom till jättehårt och högt, jag blir ju rädd och sätter på något så jag ska kunna slappna av och inte tänka på det. Efter ett tag s börjar ju min nyfikenhet komma och jag undrar och bestämmer mig tillslut för att se vad det var. Och nej hörni det spökade inte vilket jag trodde. Utan det var mitt ena däck som sprack och det blev punka. Jag visste ju att jag skulle behöva byta däck snart då ett snart var sönder men att det skulle hända på en fredagnatt visste jag inte. Det höga ljudet när det sprack så var jag glad att jag var vaken. Hade jag legat oh sovit så hade jag mer eller mindre skitit på mig av ljudet😂 Blev lite lugnare och kunde gå och lägga mig sen, men ibland är det bra att vara nattmänniska. Fick även lov att fixa nattmat då jag blev hungrig igen efter ett par timmar man blir tydligen inte mätt på tapas länge.

Sen idag har jag inte gjort så mycket kollat klart på mandelmans gård och diskat upp efter inatt, blir nog inte så mycket denna helg går inte så värst bra att köra just nu då det är helt tomt på luft i ena däcket får försöka fixa det så fort som möjligt på måndag. Just nu är ju hjälpmedelcentralen i Västerås stängt då det är helg så då är det bara att vänta.

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
MAndelmann har jag alltid gillat. Tycker att de är to much helt enkelt. Förr lyssnade jag ofta om nätterna efter alla möjliga ljud.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Ibland kan jag tycka att de kan bli lite mycket men dom är så gulliga mot varann😊nouw.com/amandizan
FeliciaAulen
FeliciaAulen,
fy avskyr när sådana ljud kommer från ingenstans!nouw.com/feliciaaulen
Amandizan
Amandizan,
Jag med man blir rädd!nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229