Söndagkväll

Hej!

Hur är eran kväll?

Jag har precis kommit ut från en varm och skön dusch var verkligen värt den stunden. Så i detta stund sitter jag med en turban på huvudet.😂 Vad har jag annars gjort tog mig en promenad i regnet till Ica för att köpa de där sura godiset jag tipsade er om, hehe köpt denna gången två st då de tog slut så fort😜 Men annars har det inte blivit mycket gjort idag men är glad som sagt att jag tog tag i att raka mina små ludna ben hehe. Men blir att käka något snart ska även springa ner och kolla om jag har fått något brev från AF.

Skönt med en dusch, nu känns det som nacken snart går av för det är tungt med denna turban på huvudet

Annars som sagt blir det lugnt resten av kvällen, läsa bloggar och hoppas på att jag inte får allt för mycket ångest. Har redan börjat känt av lite. Det känns som under en vecka så byggs min ångest på och efter en vecka så känns det som det inte får plats mer ångest så då kokar det över och jag får massa ångestattacker istället så ångesten kommer ut. Men jag ska njuta av lite surt godis som jag har varit sugen på ikväll. 👌 Men är det någon som kan känna igen det jag beskriver med ångesten? Kanske man ska ha ångestdämpande.... För så är det varje vecka när det gäller min ångest att det går ca 1 vecka sen känns det som det kokar över och då får jag jättehög ångest och ångestattacker.

Min kväll är räddad😃

Men först ska jag gå och torka håret innan nacken bryts av

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Usch så himla jobbigt att du känner sådär med ångesten, känner helt klart igen mig i det du skriver. Hoppas att det känns bättre idag 😊nouw.com/sofialissmyr
Amandizan
Amandizan,
Åh så skönt att höra att man inte är ensam om känslan av att det kokar över🙏nouw.com/amandizan
MissSophie
MissSophie,
Gör alltid så där med handduken när jag tvättat håret😄 ..jobbigt med ångesten 🙁💕nouw.com/misssophie
Amandizan
Amandizan,
Haha jag med det bästa sättet att slippa bli blöt och känna hur det droppar från håret😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229